Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Доброго дня! Хочу поділитися своїми враженнями від незабутньої подорожі до країни мрій - Італії! Це був найкращий відпочинок з Аккордом!

"Все почалося на терміналі А зранку, коли ми повинні були виїджати, в той день був ливень і я думала, що весь відпочинок буде зіпсований, але все виявилося інакше..."

Відгук туриста Аккорд тур Inna (Львів) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чаруючий Рим! Венеція, Флоренція та Неаполь

 З Акордом їду вже вдруге, першого разу їздила на 7-денний тур також до Італії, але цей тур був з нічними переїздами і в кожному місті не вистачало часу щоб ближче познайомитися з містами. Тепер вирішила взяти 9-денний тур, щоб ближче пізнати цю дійсно чарівну країну! Висловлюю велику подяку керівнику групи Марії Матковській, яка допомагала впродовж всієї подорожі та водіям Руслану та Володимиру за чудову організаціюподорожі. Вся поїздка пройшла без затримок, кордон пройшли швидко та легко. Тепер щодо самої подорожі, дуже сподобався Рим дійсно Чаруючий, не даремно кажуть, що це є вічне місто в всі дороги ведуть до Риму. Вразив Неаполь - місто контрастів, зі своєю особливою атмосферою, там дійсно відчуваєш, що ті в Італії. Флоренція, як кажуть квітуча, заворожую своєю красою, середньовічне мічто, музей в якому живуть дюди. Вишукана Венеція дійсно заворожує, тут знаходить собор св. Марка, Гранд Канал та інші гарнца місця, де можна відпочити, це місто не може нікого залишити байдужим. Завдяки гідам, які проживають в цих містах і майстри своєї справи, вдалося ближче познайомитися з історією, які також підказували де можна смачно поїсти, щось придбати та погуляти. Я перебуває в великому захваті від моєї подорожї до Італії. Дякую Акорду за чудову організацію туру, поїду з вами ще не раз!
Реклама
Відгуки про інші тури