Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож мрії!

"Нещодавно здійснилася наша з донькою мрія: вперше побували закордоном у турі "Знайомтесь: Німеччина". Це було неперевершено! Рекомендуємо! Ви не пожалкуєте:)"

Відгук туриста Аккорд тур Ирина (КИЇВ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 15 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь - Німеччина: Берлін + Потсдам + Дрезден + Саксонська Швейцарія

Радимо цей тур усім, хто хоче за короткий час познайомитися з Німеччиною (а саме: її серцем Берліном, резденом, який називають Флоренцію на Ельбі) та Польщею (унікальними Вроцлавом та Краковом) і не стомитися при цьому.

Перш за все, ми щиро вдячні хлопцям з агенції Checktour, що у Києві, за те, що швидко та оперативно все організували, дали корисні поради та терпляче відповідали на наші численні запитання.

А тепер про тур.

У день від'їзду в Терміналі А була можливість поснідати, відпочити (усе, як у рекламі від Аккорд тур).

Ми дуже раді, що керівником нашої групи була Наталія Мідик, людина стримана та дисциплінована, яка вміла нас організувати, щось порадити і навіть була у ролі фотографа для нас з донькою)). Нам дійсно поталанило з автобусом, рейс 464. Нам було комфортно протягом усієї дороги. Особливої поваги заслуговують наші водії, обидва Андрії, інтелігентні, мудрі та добре організовані.

Готелі заслуговують твердої 4. Нас, як туристів-початківців, вони приємно вразили. Звичайно, запам'ятався швецький стіл у кожному з готелів. Після сніданків ми були більш, ніж просто ситими:)

Усі чотири дні тури у містах Вроцлав, Берлін, Дрезден, Краків пролетіли як одна мить!

Вроцлав трішки нагадав Львів, однак вразив своєрідністю. Гномики дійсно кумедні. Шкода, що вільного часу в нас було лише півгодини після цікавої оглядової екскурсії. І деяких гномиків ми шукали вже біжучи до автобуса))

Берлін-це справді унікальне місто. Побувати біля всіх пам'яток за один день було неможливо, але завдяки оглядовій екскурсії та екскурсії "Берлін крізь часи" разом з гідом Оленою ми змогли побачити більшість з них та ніби доторкнулись до історії Німеччини. І хочеться повернутися у це величне місто знову!

Дрезден нас просто вразив... Поєднання сучасності та старовини, а саме центральна частина міста Цвінґер, від якої у нас перехопило подих.. Важко повірити, що більшість споруд було знищено у роки Другої світової війни, але так майстерно відновлено згодом. Звичайно, сподобалась Дрезденська картинна галерея з її унікальними шедеврами. І найприємніші враження справив на нас екскурсовод Віллі, доволі оригінальна особистість!

Дуже сподобався парк Бастай, що у Саксонській Швейцарії! Природа там унікальна. І навіть той факт, що за 38 євро на особу у нас була лише година, щоб дійти до краєвидів від зупинки автобусу, помилуватися, повернутись назад, та й екскурсовод фактично нічого не розповіла про цю місцевість, це не зіпсувало нам настрій, а фотографії вийшли чудовими!

І нарешті Краків: надцікава екскурсія Королівським шляхом разом з гідом Іриною, Маріацький костел, Сукенніца, стародавній Вавель, які необхідно відвідати кожному туристу! І обов'язково скуштуйте смачне краківське морозиво)

Швидко промайнув шлях до нашого кордону. Дякуючи екіпажу автобусу, ми зовсім не стомились, але було сумно через, що так швидко полетіли ці 4 дні.

Не встигли ми перетнути кордон, а вже почали думати про нові тури! Тож дякуємо, Аккорд тур!!! Ви найкращі!! До нових подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури