Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдала відпустка з Аккорд-тур!!!

"Гарно організований тур, відповідальний та комунікабельний супроводжуючий групи, водії професіонали - запорука гарного відпочинку і не забутніх вражень !!! Неперевершені своєю красою та історією три столиці. Ви ще в роздумах ??? "

Відгук туриста Аккорд тур Dolli (Прилуки) на тур
ще
21
фото
Поїздка: 21 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Відень, я вже їду! 

      Перша подорож за кордон та перше користування послугами Аккорд-тур. Перед відпусткою, прочитали, переглянули безліч різноманітних відгуків та відео, про роботу компанії. Чесно кажучи... хвилювалися, але все пройшло як по маслу. Відпочинок відбувся - на УРА!!!

      Хочу попередити майбутніх туристів, що тури можуть переноситися, тому замовляючи подорож, майте це на думці та вдало плануйте свою відпустку. У нас це також сталося, ми не дуже засмутилися, адже були до цього готові.

      Ми прибули у Львів о 23:00 ночі, а відправляємося в тур о 4:30 ранку, ці п'ять годин розраховували провести на Терміналі А, але за день до початку туру, а ми вже були в дорозі до Львову, наш супроводжуючий групи, телефонував, знайомився та попередив нас, що наш автобус буде формуватися та відправлятися з вокзалу. Отже, на Термінал А їздити туди й назад, сенсу не має. Нам довелося чекати в кафе біля вокзалу, так як в самому вокзалі працював лише один безкоштовний зал очікування, і він вже був повністю забитий людьми, а ще 2 зали платні - 30 грн за 1 годину перебування. Це було втомливо. Тому заздалегідь плануйте, де ви будете чекати, якщо така ситуація.

      Стосовно автобуса: місця, які ми обирали в туроператора збігалися з нумерацією місць всередині автобуса, що було дуже приємно, бо з цього питання ми не були впевненні і хвилювалися. Сам автобус новий 2010 року, сидіння нахилялись, дуже зручні, з кондиціонером проблем не було, все технічно справне. Водії професіонали своєї справи, гарно знали весь маршрут.

       Хочемо відзначити керівника групи, Анну Савчук, порядна, привітна, приємна, креативна, комунікабельна, відповідальна, пунктуальна людина, з неабиякими організаторськими здібностями та талантом цікаво розповідати, самовіддана своїй роботі. Протягом всієї подорожі, Анна розповідала нам про столиці країн, звичаї та історію, сувеніри та місцеву кухню. Ніяких проблем не було під час туру, затримок, спізнень, метушні! Поселення в готелі вчасно, ми висипалися! Видно, що Анна освічена людина, дуже відповідально виконує свою роботу - забезпечуючи туристам якісний, цікавий відпочинок. Вона завжди радила кафе та магазини, раціонально та швидко вирішувала всі питання. Підбір фільмів і музики в дорозі також порадував. Ми дуже їй вдячні, бо за 4 дні не лише круто відпочили, а й стали дружньою сім'єю з 25 осіб, хоч всі й різного віку) Плануємо ще раз поїхати із цим керівником у тур. Аню, так тримати, молодчина!!!

       Забігаючи на перед відмічу. що Екскурсії в вартості туру дуже добре організовані та цікаві!!! Ще б хотіла попередити, що в таких турах - 3 міста за 4 дні - одне місто може бути "змазаним" - або перший, або останній. В залежності як довго ви будете проходити кордон та чи будуть у вас непланові затримки протягом туру. Нам пощастило, адже ми рано виїхали + лише 5 годин простояли в чергах митниці і швиденько відправилися у Краків, Польща. Після оглядової екскурсії, хотіли відвідати Вавельський замок, але за погодних умов, на жаль не попали. !!! Тож, не забувайте з собою взяти парасольки та дощовики!!! Дуже сподобався готель Voronez в Брно, Чехія гарні краєвиди, сучасний готель, дуже смачний сніданок, бездоганний номер з кондиціонером + холодильником+телевізором  + феном. Можна було привести себе в порядок після Кракова і виспатися, щоб з ранку попрямувати в головне місто туру - Відень.

       Відень, Австрія, одразу захоплює своєю красою. Площа Марії Терезії, вражає своєю величчю, екскурсовод оглядової прогулянки дав весь необхідний багаж знань, щоб побачити місто самостійно, відвідати визначні місця та скуштувати ласощі та кухню Відня. Вільного часу вдосталь. С приводу додаткових екскурсій, не рекомендую "Величний Відень", адже це прогулянка автобусом і ви мало, що зможете побачити, ще й якщо сидите на протилежній стороні від якоїсь вихначної споруди) А ось, відвідати розкішну резиденцію Габсбургів - Шенбрунн, зичу всім, адже це по-справжньому кайзерівський розмах... Ночівля в готелі Berlin, затишний невеличкий номер, наявний фен та холодильник і навіть сейф, але без кондиціонера, задушливо, комарів на диво не було) Сніданок... наїстися можна, але не для чоловіків.

       Другий день в Австрії, ми записалися на екскурсію "Легенди долини Вахау" всім рекомендуємо, не пожалієте, вам відкриється у всій красі Нижня Австрія. Ви побачите Дунай, Альпи, відвідаєте Мелькське абатство, замок - легенда, де був ув`язнений Річард Левове Серце. Долина Вахау славиться своїми виноробними традиціями. Крім винограду, тут ростуть абрикоси. З них роблять чудовий лікер і сік. У маленьких магазинчиках Дюрнштайна можна продегустувати та придбати різні вина, лікери та солодощі з алкоголем, а також бальзами та креми. Мали ми і вільний час, тому посидіти в одному із кафе з видом на найкрасивішу річкову долину Європи та й ще з компанією тортика Захер і Естерхайзі - це того варте!!! Дуже сподобався екскурсовод Олександр, він як ходяча енциклопедія, отримали багато цікавої інформації.

      Переїзд до Угорщини, Будапешт. Невеличка оглядова екскурсія нічним містом. Переважна більшість туристів пішли на вечірню прогулянку корабликом "У світлі тисячі вогнів". А ми залишилися. По нічному Будапешту ходити не страшно, адже й справді це місто оживає в ночі, працює, переважна більшість, магазинів, кафе та ресторанів, неймовірна кількість туристів. Але після насиченої екскурсії долиною Вахау, вже не знали де себе й діти, втомилися, тому, скоріш за все, йдіть краще на кораблик, навіть якщо ви не п`єте шампанське, то вже точно намилуєтеся красою 10 мостів, замків та парламенту, які виграють перед вами у променях тисячі вогнів)

     Поселення, із за пізньої екскурсії, вийшло, десь після 23:00 у готель Atlantic, але ми виспалися. Номер просторий з кондиціонером + електричним чайником + холодильником + телевізором, але без фену. Сніданок смачний. Останній день в нас набралася група до Тропікарія-Океанарія, нам дуже сподобалося, особливо 11-метровий тунель, а навколо тебе жителі океанських глибин. Якщо плануєте їхати з дітками, то вони будуть у захваті і запам`ятають цю подорож на 100 %. Кортіло нам у купальні Сечені, але майте на увазі, що це останній день, часу дуже мало і в цьому турі ви на них не попадите.

      Переїзд в сторону кордону. По дорозі ми відвідали винний регіон Угорщини - Єгер. Всім рекомендую відвідати екскурсію в Долину Красунь. Продегустувати шість знаменитих сортів вин і, звичайно, придбати їх та обов'язково скуштувати гуляш - він під час подорожі надзвичайно смачний, а й заразом підкріпитесь, бо назад дорога довга.

      В Україну повернулися десь о 3:00, попереджаю, беріть квитки не впритул зазначеного часу в інфо-листі!

      Дуже задоволені поїздкою. Тур "Відень, я вже їду! " вартий своїх грошей. Дякуємо Аккорду, керівнику групи та водіям за організацію!!!

Реклама
Відгуки про інші тури