Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Літня подорож по Європі!

"Нічні переїзди - явно не моє, проте подорож була насиченою та цікавою!"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Львів) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Апельсиновий рай відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Доброго дня! Хочу подилітись враженням від останньої мандрівки Європою з уже давно знайомим Аккордом. Коли постало питання вибору туру, то в пріоритеті було відвідати цікаві місця, яких раніше не бачила, а також понасолоджуватись кілька днів теплим та лагідним морем! Тур виявився справді дуже насиченим! Перші два дні дались фізично важко, тому що наша мандрівка почалась глибоко вночі, далі проходження кордону, далі 1000 км до першого готелю. Проте після першої ночівлі на території Німеччини настрій змінився, ми усі відпочили, почали по-іншому сприймати все навколо і нарешті насолоджуватись побаченим! Тур охоплює чудові міста, у кожному місці нас зустрічали цікаві і "підковані" екскурсоводи! Особливо запам'ятався Бамберг у Німеччині - фантастине містечко з мальовничими будиночками, смачною традиційною їжею та копченим пивом! Далі приємно вразила Ніцца та князівство Монако! У Ніцці чудові громадські пляжі, водичка неймовірна, все в пішохідній доступності від центру міста! Монако вражає нетиповістю: збудоване у горах, внизу море, чудова архітектура! Це варто побачити!

Далі нас зустріла сонячна та тепла Іспанія! І хоча це не перша моя подорож до Барселони, проте цього разу я для себе відкрила неймовірної краси місце - гору Монсеррат! Це місце від якого перехоплює подих! На висоті 800 метрів збудований монастир, окрасою якого служить церква Діви Марії Монсеррат! Місце спокою, роздумів, вдячності та прохань!

Ще однією окрасою подорожі була екскурсія до міста Люцерн у Швейцарії! Обрамлене горами містечко з казковими будинками, квітковими мостиками та надто дорогою кавою:)), проте з найчарівнішими краєвидами, чистими озерами та високим рівнем життя!

Подорож - це лише приємні нові враження від побаченого, це також спілкування з новими людьми, розділені емоції та досвід побаченого!

Ця поїздка стала гарною завдяки класним людям, як туристам, так і організаторам!

Наш гід Іра Белуха проявила до нас максимум толерантності, увагу до кожного, терпіння та розуміння! За це їй окреме дякую! Це титанічна праця і не кожному під силу! Саме вона згладжувала гострі кути у поїздці, форсмажори та тримала загальну ситуацію під контролем! Дуже сподобалась добірка фільмів під час дороги! Все було в тему і зі смаком!

Реклама
Відгуки про інші тури