Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прага -то є любов назавжди

"Чудовий відпочинок,неймовірна архітектура,найкращий керівник групи."

Відгук туриста Аккорд тур Єлизавета (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 22 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празькі вихідні Прага, Дрезден, Карлові Вари

На вокзалі нас очікував трансфер до терміналу А.

Це чудове місце, де можна і поїсти смачно, випити кави, підзарядити свої гаджети.

Наша поїздка почалася з того, що о восьмій годині ранку вся група сіла до автобусу, приготувались вже до виїзду і тут сюрприз, наш автобус мав технічні проблеми (здається непрацював стартер). Чотири години очікування і нам його замінили. Весь час очікування керівник нашої групи, Ігор Данієлян, робив все для того, щоб ми не сумували, за що йому велика подяка!

Нарешті ми рушили, доїхали до кордону, години дві простояли в черзі на кордоні України і годину (півтори) десь на польскому кордоні, тому що поляки мали якісь питання щодо нашого автобусу і займалися перевіркою його технічного стану.

Надалі наші труднощі закінчились і почалась неймовірна подорож. Хоч через таку велику затримку в часі ми прибули до Кракова о 21 годині, замість 15:00, але це не завадило нам насолодитись вечірнім містом.

О 12 годині ночі ми відправились в Прагу, прибули десь о 9 годині ранку. Зранку відвідали екскурсії і о 14 годині заселилися до готелю.

Готель був в нас чудовий, очікували набагато гіршого. Прекрасне місце розташування, чудові номери, гарний сервіс, досить непогані сніданки.

Наступного дня в нас була екскурсія в місто Дрезден (Німеччина). Всі хто ще в роздумах чи варто відвідати це місто, ви просто гаєте свій час. ВАРТО, 100%. Цілий день прогулянок, чудова архітектура і просто незабутній день вам гарантовано!

Наступного ранку, о 10 годині було виселення з готелю. У вас є великий вибір як провести цей день, можна відвідати різні екскурсії (найголовніша з них це Карлові Вари) або ж ви просто маєте цілий день вільного часу. Ввечері відвідали екскурсію «Прага особлива. Мала країна». Чудова прогулянка вечірнім містом.

О 22:30 ми вже повернулись до нашого автобусу та вирушили до України.

Хочу сказати, що якщо ви мрієте відвідати такі міста як Краків, Прага, Дрезден, цей тур саме для вас.

Я задоволена на всі 100%, не дивлячись на ті труднощі, що були в нас спочатку. Я закохалась в Прагу.

Тепер найголовніше, хочу висловити велику подяку керівнику нашої групи. ІГОР ДАНІЄЛЯН, ЦЕ ПРОСТО ЧУДОВА ЛЮДИНА, ДІЙНО ПРОФЕСІОНАЛ СВОЄЇ СПРАВИ, ДОСЛУХОВУЄТЬСЯ ДО ПОБАЖАНЬ КОЖНОГО, ЧУДОВИЙ СПІВРОЗМОВНИК І ЛЮДИНА ЯКА МАЄ ПРЕКРАСНЕ ПОЧУТТЯ ГУМОРУ. САМЕ ЗАВДЯКИ ВАМ, НАШ ВІДПОЧИНОК ПРОЙШОВ ТАК ЧУДОВО. ВИ ТА ЛЮДИНА, З ЯКОЮ ПОДОРОЖ СТАЄ ПРОСТО НЕЙМОВІРНО ЛЕГКОЮ) ОБОВ`ЯЗКОВО ЩЕ РАЗ, ПІД ВАШИМ КЕРІВНИЦТВОМ КУДИСЬ ПОЇДЕМО!)

Дякую за цей чудовий відпочинок ️
Реклама
Відгуки про інші тури