Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Краєвиди Румунії

"Гори, полонини, озера, водоспади, замки - все, що надовго залишається у пам'яті про Румунію"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 30 листопада -0001
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тиждень пригод – Україна & Румунія

Дуже красивий і цікавий тур. Невеликий за кількістю днів та нескладний за фізичним навантаженням. Вдосталь було і відпочинку у готелі і вільного часу під час екскурсій. А екскурсії цікаві всі! Кожен природний об'єкт, який ми оглядали, був захоплююче красивим та неповторним! Картки пам'яті фотоапаратів та телефонів заповнювалися дуже швидко. Також міста, у яких в турі були екскурсії -   Чернівці (Україна) та Брашов (Румунія), виявилися не менш цікавими за своєю історією та архітектурою.  

В турі тільки одна екскурсія — похід на вершину Piatra Mica,  може викликати у когось складнощі. Так, йти весь час вгору. Але мені цей підйом дався досить легко. Йшли повільно, з відпочинками, з фотопаузами.

Що до порад до майбутніх туристів. Треба мати національну валюту. Розраховуватися нею треба буде за де-які вхідні квиточки, туалети (якщо десь будуть платні), на ринках та інше. У гіпермаркетах можна розрахуватися карткою. В мене картка іменна та з чіпом тому не мала жодних проблем. А ось у інших, у кого картки без чіпу,  або не брали зовсім, або щось не працювало. І друга порада, яку пишуть усі, та завжди нагадує гід перед від'їздом - добре взуття та одяг на випадок дощу та вітру. Гори є гори і погода там змінюється дуже раптово.

Хочу подякувати нашому гіду Сергію Копанському за той натхнений настрій, який підтримується у всієї групи, за підтримку, за цікаві розповіді! А також подякую нашому водію пану Ігорю, який провозив нас по складним горним серпантинам майже кожного дня.

Інші відгуки Анна

Календарь 08.08.2021 - відгук на тур Південне сонце України!
Голосов 0
Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури