Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хороший варіант для подорожі після весілля

"Все було супер!!! Все))"

Відгук туриста Аккорд тур DanaA (Івано-Франківськ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 25 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Подорож почалася з Терміналу А, що вже супер, бо там ми поснідали, випили кави, є магазин, і багато розеток.

Автобус був чистий і комфортний, враховуючи, що на вулиці доходило до 30^, в автобусі було свіжо. Кордон пройшли швидко, і прокинулися ми в Ризі. О 9:00 була пішохідні екскурсія в Тамари (прекрасний гід), було цікаво і емоційно, час для ккскурсії підібраний супер - не спекотно і мало туристів;

Далі у нас було достатньо вільного часу, щоб погуляти по Ризі. Під вечір ми вже відпоивали на паромі. Паром - це чудова іде я для подорожі в Стокгольм!!! Паром приємно здивував, він новий і тут є все - супермаркет, duty free, бари, ресторани, нічний клуб і постіні розваги для пасажирів)) рекомендую для вечері та сніданку ресторан Grand!

Припливши до Стокгольму, нас зустрів гід, провів пішохідну екскурсію, і ми придбали ще одну «Стокгольм - місто на воді» - це автобусна екскурсія, але дуже цікава інасичена! Вистачає, щоб побачити і зачаруватися Стокгольмом, щоб запланувати сюди повернутися. Рекомендую, бо часу на Стокгольм не багато, тому ця екскурсія на 5+++

Ввечері ми вже проводили сонце на паромі!

А вранці були вже в Ризі, вирішили, чому б не відвідати море?! І поіхали в Юрмалу, трішки позачмагати)) Юрмала дуже затишна, спокійна і курортна.

Наступного дня вже були у Львові. Втомлені і дуже щасливі!!!

Окрема і велика подяка нашому гіду зі Львова Ярині!

Зарядила позитивом ще з самого початку і всю подорож підтримувала цю втмосферу;

Дуже грамотно розприділяла час і ми все в встигали;

А ще цікаво розповідала, рекомендувала і я б сказала НАДИХАЛА! Розповіла про цікаві тури, порекомендувала, і в цій подорожі ми вже планували наступну. Дуже б хотіли щоб у наступних наших подорожах нашим гідом була Ярина!!

Вдячні нашим водіям!!!

Реклама
Відгуки про інші тури