Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Привіт усім!

"Хочу поділитись враженнями від туру "Іспанія-горда квітка півдня. Відпочинок на морі""

Відгук туриста Аккорд тур Masha  (Львів) на тур
Поїздка: 04 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

  Незважаючи на те, що минуло вже декілька тижнів від закінчення туру, емоції переповнюють. Враження яскраві, незабутні та здебільшого позитивні. Це був захопливий, насичений подіями тур. Одразу слід зазначити, що ця подорож для тих, хто хоче побачити усе і одразу, така собі велика оглядова екскурсія по європейських містах та пляжах. Якщо ви мріяли просто насолоджуватись життям лежачи на сонечку, то напевне вам краще пошукати щось інше.

Плюси: тур реально цікавий та пізнавальний, нові міста, дивовижні морські узбережжя, суперові краєвиди. Найбільше сподобалась Іспанія: неперевешена Барселона, яку за один день просто неможливо осягнути, курортні містечка, у яких свій шарм, свій ритм життя, і які викликають бажання залишиться там ще днів на 10.

Пан Віталій - нормальний, адекватний керівник групи (що дуже важливо у таких подорожах), хлопці водії теж без претензій. Молодці - людський фактор не підвів.

Мінуси: пятигодинне стирчання на украінсько-угорському кордоні, довгі нічні переїзди - в автобусі ми провели занадто багато часу, що звичайно ж виснажувало. І, як виявилось, зранку привести себе до ладу після нічного переізду у Верону і поснідати за 20 хвилин, коли на заправці черга не зовсім реально.

Готелі досить добрі загалом, але що це за мікро кімната в Іспанії на 3-х? Харчування нормальне, шведський стіл, але знову ж таки неприємно здивував "суперконтинентальний" сніданок в готелі у Франціі — дякую, що хоч кава була в необмеженому доступі: -)

Та усі ці мінуси - як на мене це дрібниці, вони не псують загального враження від подорожі. Звичайно, якщо ви не впевнені у стані свого здоров'я-то краще не іхати. Якщо ж ви добре почуваєтесь, сповнені сил та наснаги, налаштовані на позитив та лояльно ставитесь до тимчасової відсутності комфорту — то цей тур саме для вас!
Реклама
Відгуки про інші тури