Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній альпійський тур !

"Хотілося втекти від нашої спеки в прохолоду, гірську природу і до старовинних міст. І це вдалося ! "

Відгук туриста Аккорд тур Геннадій (Одеса) на тур
ще
75
фото
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Альпійське трі "о" Мюнхен, замок Нойшванштайн, Цюріх і Відень!

Вже не перший раз подорожуємо з Аккорд-тур. І вже двічі були в Альпах. Бачили їх, але якось особливо не відчули. Хотілося обрати тур, де дійсно можна зблизька насолодитися природою і грандіозними краєвидами. І це саме той тур!  

До того ж тур "Альпійське тріо дуже зручний: зовсім немає виснажливих переїздів, немає пізніх заселень, добре підігнана логістика туру. Аж 8 безкоштовних екскурсій по програмі. І шикарні факультативні екскурсії! Їх просто неможливо не взяти, бо ж заради цього туди їдеш! Готелі різні, "плюс-мінус", але всі пристойні. Дві ночі в Швейцарії біля великого гірського озера з видом на водоспад! Дві ночі в Австрії в гірському поселенні, в дуже колоритній будівлі на березі гірської річки!  

Про Будапешт, Відень, Мюнхен, Цюрих і Женеву немає сенсу щось знову писати - це як завжди красиво і велично. Але тут ще є чудовий середньовічний Регенсбург на вехньому Дунаї. Саме тут таки є той самий казковий замок Нойншванштайн, куди багато де обіцяно потрапити, але дійсно потрапите обов'язково саме (тільки) з цим туром (!) Ми давно мріяли тут побувати. Унікальне місто Берн. Несподіваний куточок Середземноморської Рів'єри - місто Монтре на гірських берегах Женевського озера, з субтропічною рослинністю. Містечко Інтерлакен між двома величезними альпійськими озерами, і навколо засніжені гори... Люцерн - як середньовічна різнокольорова шкатулка... Дуууже старовинний Інсбрук і помпезний Зальцбург з його Моцартом. Ну і саме цікаве - поїздка в озерний край Зальцкамергурт, і її кульмінація - фантастичне містечко Гальштат, що притулилося до скель над озером, містечко з фотошпалер... зі "шпалер"-заставок на комп'ютерах по всьому світу... І ви тут ходите, доторкуєтесь до цього всого, бачите своїми очима цю красу. А саме круте ще потім - панорамна дорога на Гроссглокнер - до найвищої вершини Австріх та східних Альп! Крутий у всіх сенсах серпантин, дорога понад хмарами, еталонні види на засніжені вершини. Ви не дивитесь на Альпи з боку, ви прямо там, нагорі, насолоджуєтесь оглядом на 360 град і чистим гірським повітрям! Справжній льодовик, смішні альпійські (бабаки) сурки і живі едельвейси! Це саме те, за чим ми поїхали. І не розчаровані!  

Це не якийсь там "попсовий" тур, це - справжня захоплююча мандрівка, багато емоцій і спогадів.  

Особлива подяка керівнику групи - Богдану Распутному. Дуже позитивна, добра, хоч і зовсім молода людина. Переживав, щоб ми все цікаве встигли побачити, побувати, але і щоб всім було зручно і комфортно. А, так як все було на позитиві - то все і виходило, як задумано. Дякуємо за все і наші побажання всілляких успіхів на майбутнє!  

 
Реклама
Відгуки про інші тури