Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож

"Подорож сподобалась всій сім'ї, темп туру шалений, втомлені але задоволені."

Відгук туриста Аккорд тур Віра (Житомир) на тур
Поїздка: 25 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Їздили в подорож сім'єю я з чоловіком та двома дітьми (11 років та 8 років). Сподобалось всім, хоча я переживала, що дітям буде не зовсім цікаво, але вони в захваті. Перший раз не знали чого очікувати, і як все пройде. Темп туру дуже швидкий, насичений, спали по 4 години в готелі, досипали в автобусі. На екскурсії як оглядові так і додаткові ходили, тому можливо у нас майже і не було вільного часу. На оглядові екскурсії на мою думку варто ходити, щоб з орієнтуватись в місті. Добре коли такі екскурсії на початку, у нас не завжди так виходило, бували оглядові вже в ввечері після додаткових, можливо в нашому турі так вийшло тому що при виїзді з України простояли на кордоні 8 годин, ️. Але дякуючи нашому керівнику групи Віталію та водіям автобусу, які доклали всі зусилля щоб ми все ж таки мали змогу відвідати всі заплановані екскурсії. Які особисто ми брали екскурсії:

1. На кораблику в Будапешті, супер, ми встигли на останню в 23.00 (дякуючи Віталію та водіям) і діти і ми залишились під враженням.

2. величний Відень, мені особисто не дуже сподобалась.

3. Вогні нічного Парижу, супер!

4. Зальцбург - на озера, супер! Ще й дали нам можливість скупатись в альпійському озері!

5. Океанаріум в Будапешті, мені на 4+, діти в захваті!

В Парижі на другий день на екскурсії не ходили, самостійно піднімались на Ейфелеву вежу, супер, задоволені.  

Готелі норм. Сніданки в готелях ок. Режим харчування в турі напружений, в силу того що переїзди та  бажання відвідати екскурсії, на повноцінне харчування часу обмаль, в кращому випадку сніданок та вечеря, решта - прекуси на ходу, так що беріть заздалегідь з собою перекуси.
Реклама
Відгуки про інші тури