Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний емоційний захоплюючий відпочинок

"Якщо ви любите активний відпочинок, під час якого, мозок збагачується новими знаннями, а душа наповнюється щасливими емоціями, то тур "Рим притягує нас!" саме для вас. "

Відгук туриста Аккорд тур Наталочка (Луцьк) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 19 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

   Цього року я вирішила зробити собі на день народження подарунок і ризикнула сама поїхати в тур. Взагалі, я страшенно люблю мандрувати, адже це неймовірний досвід. Ні телевізор, ні фото, ні, навіть, книга, не можуть передати всю красу нашого світу. Недаремно кажуть: "Краще один раз побачити на власні очі, ніж 100 разів почути". Я ж шалено мріяла побачити Венецію. Та водночас хотілось зачепити чим побільше інших чарівних міст, адже кожне з них неповторне. Тож зупинила свій вибір на турі "Рим притягує нас", який для мене мав ряд переваг. А саме, тур "без нічних переїздів", тобто є можливість прийняти душ, кілька годин поспати в зручному ліжку та поснідати в готелі, адже сніданки тут включені. Відразу хочу попередити любителів довго поспати та all inclusive, цей тур не для вас (((любителям пасивного відпочинку та набитого шлунку краще підійдуть Туреччина та Єгипет))), тут на сон часу дуже мало, а сніданки, не схожі на українські весілля.

   Хто вчив у школі географію, той має зрозуміти, що відстані між містами величезні, а коли в місті хочеш провести якомога більше часу, доводиться чимось жертвувати. Я це прекрасно розуміла, тому пізні заїзди в готелі і ранні виїзди з них не стали для мене несподіванкою. Також, цей тур буде не легким для дітей. Взагалі, перш ніж їхати в будь-який тур рекомендую трохи почитати відгуки людей, що з собою брати, до чого себе готувати і звісно погугліть інформацію про традиції та правила тих країн, які збираєтесь відвідувати, щоб потім не висловлювати претензій і не псувати настрій собі та іншим.

Загалом, гід, який супроводжує групу з України все детально розповідає, головне, уважно слухати!!! Нам дуже повезло, у нас були чудові водії, які попри різні закони, правила та заборони, які діють в Євросоюзі, намагались іти нам на зустріч, допомагали з речами, давали поради стосовно маршрутів прогулянок і найголовніше, безпечно доправляли нас з міста до міста, за що їм щиро дякую! Ну і звісно, висловлюю величезну вдячність, нашому гіду Катерині Білоус, завдяки якій я завжди почувалась спокійно, знала, що все продумано до деталей, ми скрізь встигаємо і витискаємо максимум з можливого! Катруся - чудовий організатор! Адже за такий короткий термін (повірте 6 днів для таких відстаней це дуже мало) ми встигли побачити Відень (перебували тут  приблизно 6 годин), Флоренцію (часу на це місто приблизно 8 годин), Рим і Ватикан ((10 годин), обов'язково візьміть екскурсію в музеї Ватикану, не пожалкуєте, це дуже гарно), Венецію (приблизно 6 годин перебування), ну і Краків та Будапешт, хоч і побіжно (приблизно 2-3 години на кожне з цих міст), адже проходження кордону річ непередбачувана, на початку туру стояли на кордоні більше 6 годин. Пам'ятайте, дорога довга, але захоплююча, адже їхали через Альпи, тож це все одно що дивитись канал «National Geographic", але також в автобусі були телевізори, тож мали можливість дивитись цікаві фільми, що стосувались місцевості, яку відвідували. Загалом, автобус дуже комфортний, чистенький, кондиціонери працювали справно, я брала з собою легенький плед, тому ввечері, коли вже ставало прохолодно мала чим накритись. Готелі теж доволі пристойні, десь кращі, десь трохи гірші, (звісно, якщо ви не звикли до королівських покоїв))), але кондиціонери, гаряча вода, туалетний папір, фен і рушники були скрізь, а в деяких, навіть, різні косметичні засоби. WiFi не було тільки в готелі, що у Римі, а так за бажання, можна було знайти у всіх готелях.  

Для нашої зручності, щоб краще чути було екскурсоводів, за додаткову плату (8 євро) протягом цих днів ми користувались спеціальними навушниками. Окрім того, були ще додаткові витрати на громадський транспорт у Флоренції, Римі та Венеції (близько 30 євро) та податки у готелях (приблизно 10 євро), а решта грошей то вже додаткові екскурсії (якщо ви хочете на них іти, якщо не хочете - можете самостійно гуляти по місту) і витрати на харчування та шопінг. Усі дні в турі було дуже спекотно, тому варто брати з собою питну воду, адже там вона не дешева, однак у Відні, Флоренції та Римі можна було безкоштовно набрати питну воду у спеціальних фонтанчиках-колонках, а у Флоренції ще й газовану.

  Загалом, мої враження від туру просто чудові! Я провела незабутні 6 днів в казкових містах, в які, обов'язково повернусь ще раз! Познайомилась з хорошими людьми і знайшла нових друзів, дізналась і побачила багато нового! Привезла додому купу вражень та сувенірів! Головне, пам'ятайте, що варто за будь-яких обставин залишатись людиною! Українців в Європі приймають дуже гарно. Земляки, коли чують рідну українську мову, відгукуються і допомагають, хто чим може (чи то дорогу підкажуть, чи в супермаркеті допоможуть розібратись з хитромудрими штукенціями на касах). А іноземці, коли чують, що ти з України, усміхаються і кажуть, що ми - українці дуже привітні та щасливі. Тож важливо не зіпсувати враження про нас! Подорожуйте, це - класно!
Реклама
Відгуки про інші тури