Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Про тур Альпійське трі о

"Неймовірні враження від подорожі з професійним керівником Марією"

Відгук туриста Аккорд тур 4 (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 04 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Альпійське трі "о" Мюнхен, замок Нойшванштайн, Цюріх і Відень!

Неймовірні враження залишилися по завершенні подорожі за програмою «Альпійське трі «О»»! Я і моя подруга Валентина, з якою ми разом подорожували, щиросердно дякуємо керівництву Аккорд Туру та організаторам такої цікавої програми!

Шквал емоцій насолоди від казкової краси Люцерна, диснеївського замку Нойшванштайн, відпочинку на швейцарських озерах, від мальовничих пейзажів альпійських гір, долини Зальцкаммергут, архітектури Будапешта, Берна, Інсбрука, Гальштату; задоволення від цікавої інформації під час екскурсій вуличками, від квітів, фонтанів Женеви, Регенсбурга, мелодій Відня і Зальцбурга… В захваті від смакових пивних та гастрономічних спокус, баварської кухні, загалом від колориту міст, затишних містечок і краєвидів Швейцарії, Австрії, Німеччини та Угорщини.

Не менш приємно здивована вся наша туристична група і керівником нашої поїздки Марією Процикевич. Керівництво Аккорд Туру має пишатися такими талановитими співробітниками! Ще раз хочемо висловити свою вдячність цій надзвичайно мудрій, чуйній та працьовитій дівчині. Упродовж всієї подорожі наскільки вдало Марія залагоджувала всі негаразди сервісу готелів (відсутність миючих засобів в номерах, несправність сантехніки, неприбраність кімнат тощо), миттєво реагувала та допомагала створювати комфорт для нас, а також водіям ефективно справитися з маршрутом протягом усієї нашої подорожі. Погодьтесь, такі, так би мовити, на перший погляд дрібнички можуть легко зіпсувати настрій будь-кому.

Хотілося б порадити всім туристам такого професійного керівника групи. Ще раз висловлюємо вдячність Аккорд Туру за такий підбір своїх кадрів! Гарних та вражаючих усім автобусних пригод!

З найкращими побажаннями успішних подорожей і розвитку компанії, ваші прихильниці Вікторія та Валентина.
Реклама
Відгуки про інші тури