Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Щира вдячність за прекрасно продуманий тур

"Тур продуманий до дрібниць. Рекомендую тим, кого не лякає насичена програма та нічні переїзди)))"

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 04 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрет вічності… Рим + Верона, Сан-Марино і Венеція

Це була наша друга мандрівка з Аккордом. І якщо після минулорічної поїздки мене гризли сумніви, чи варто ризикувати (відгуки можна почитати на сторінці туру "Под звучание музыки... ", 14.08.18), то серпнева поїздка цього року - абсолютна протилежність))) Щира вдячність нашому супроводжуючому - Анастасії Юрків, яка по максимуму докладала зусиль протягом усього туру: кожен мав можливість відвідати саме ті екскурсії, які бажав (у попередньому турі права вибору не було - або як всі, або вільний час); відео - та аудіоматеріал були дуже доречними та необтяжливими. Окрема подяка водіям Роману та Олександру зі Львова - вони справжні професіонали!!! Готель у Римі був зовсім поруч з лінією метро - дуже зручно, враховуючи, що на Рим у нас відводилося аж 3 дні, і пересування Римом тільки громадським транспортом. Були несподіванки, які неможливо прорахувати, як то перекриті станції метро. Але вже протягом перебування в Римі "одногрупники" скидали у вайбер всю актуальну інформацію. Доречно зауважити, що цього разу навіть сама група була більш дисциплінованою та товариською.

Верона, озеро Гарда, Серміоне, Тіволі, Сан-Марино, Венеція - кожен куточок неповторний по-своєму і захоплює автентичністю та самобутністю.

Нюанси, які слід враховувати: через тривалу затримку на кордоні Будапешт ми бачили з вікна автобуса. Нічні переїзди + літні температури негативно відтворюються на ніжках (але це швидко минає). Поїздка в Помпеї передбачає і екскурсію до Неаполя і ніяк інакше. Філіжанка кави біля барної стійки коштує 1 євро, як тільки сідаєте за столик - вартість зростає до 3-3,5 євро (як варіант вирішення проблеми з туалетом) ))). До речі, у Ватикані ліворуч від вас (якщо стоїте обличчям до Базиліки, є безкоштовні вбиральні). Як тільки пірнаєте у вулички поза туристичним маршрутом - пристойна піцца і Просекко чекають на вас у кожній кафешці. Квитки на громадський транспорт у Римі за 1,5 євро можна придбати у будь-якому барі (в метро тільки через автомати, і потрібні монети). і не піддаватися спокусі купувати все, що пропонують ;-)

Ну і на сам кінець - після таких мандрівок дуже не хочеться повертатися у буденність))) І так, це правда - Італія - це назавжди! Гарних вражень та яскравих емоцій! Дяка Аккорду за такий вивірений тур!!!
Реклама
Відгуки про інші тури