Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур перевищив наші очікування

"Вирішили з мамою поїхати в тур. Вперше. Cкучили за італійським Gelato, а ще давно хотіли побачити Венецію. На початку поїздки були налаштовані скептично, але як тільки перетнули кордон-думка різко змінилась. Залишились задоволені, хоча є свої нюанси"

Відгук туриста Аккорд тур Nadia (Львів) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 28 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Нам попались найкращі місця в автобусі! Перед нами ніхто не сидів, тому було місце протягнути ноги. Плюсніхто попереду не відкидував сидіння назад. Одним словом, місця було достатньо. Спереду був невеликий столик, куди можна було поставити деякі речі, а ще було спеціальне місце для кави. Якщо хочете їхати максимально комфортно, беріть ці місця - біля другого виходу з автобусу позаду.

Що не сподобалось - не було розетки в автобусі. Тому хороший Power Bank-це маст-хев.

Що сподобалось-наш провідник Оля Лотоцька. 1) Оля максимально зручно і насичено складала програму екскурсій. 2) Забезпечувала дружню атмосферу в групі 3) Включала мультик, розказувала цікаві історії, тому ми не скучали 4) Дякую, Оль! =)

Тепер про саму поїздку

На кордонах стояли недовго, тому в Кракові мали часу більше, ніж достатньо. Встигли неспішачи обійти центр, погуляти по узбережжю Вісли, добре поїсти. Далі ночівля в готелі і переїзд у Відень. Зі всіх міст у Відні ми зупинялись найдовше-близько 9 годин. Спочатку була екскурсія по місту, яка включена в вартість. Приміточка: для екскурсії потрібно було купити навушники за 2 євро, бо в Відні за законом проводити екскурсії можна тільки так. Наш екскурсовод-Белла-дуже цікаво розповіла про місто. Далі хтось ішов на екскурсії, а решта (і ми в тому числі) мали вільний час.

На третій день - Верона і екскурсія на озеро Гарда. В Вероні мали замало часу, після оглядової екскурсії мали лише 40 хвилин на обід, закупи, туалет. Вся група поїхала на озеро Гарда, і не пошкодували. В спекотний день відпочинок на озері, та ще й такому красивому-це ідеально! Була екскурсія по місту Сірміоне, де розташоване озеро. Місто дуже самобутнє, цікава архітектура. Радимо тут поїсти італійське морозиво-на озері Гарда воно було найсмачніше за всю поїздку. Порції і асортимент вразили навіть такого досвідченого дегустатора морозива, як я! =) Крім того, радимо прокататись на катері навколо острова-коштує 10 євро, але того вартує!

Четвертий день-Венеція. Додатково доплачували за водний транспорт до Венеції. Сподобалось, що побачили місто зранку, коли ще не було натовпу туристів і освітлення для фоток було найкраще. Дуже цікава оглядова екскурсія-найкращий екскурсовод за всю поїздку. Цікаво, лаконічно, з гумором. Екскурсовод дала поради - де поїсти, що випити і де купити. Звісно, одного дня на Венецію замало. Але основну частину можна побачити. Взяли екскурсію на Гранд-канал-досить непогано, але через те що навушники глючили і місцями було погано чути, інформація сприймалась недуже. Примітка: біля мосту Ріальто на протилежному березі від площі Сан Марко є великий ринок, де можна відносно недорого пообідати в типових італійських барах і кафехах, накупити смачних сувенірів додому за доступною ціною

Останній день-Будапешт і переїзд додому. Зразу розчарую тих, хто надіється побачити центр Будапешту-скоріш за все, часу не вистачить. Раджу взяти екскурсію на гору Галлерт, звідти відкриваються неймовірні краєвиди. Ми приїхали туди на світанку, і це було неймовірно... Правда, для цього довелось рано прокинутись-біля 5 ранку. Далі було 2 години - хтось ішов в купальні, хтось мав вільний час. Автобус зупиняється біля купалень, тому до центру пішки дійти забракне часу. Ми пробували - не встигли.

По дорозі на кордон приїхали в Егер на дегустацію гуляша і вин. Було дуже ситно, смачно. Дегустували 6 видів вин. Радимо!

Далі довга дорога додому.

З мінусів

1) Якщо їдете відпочивати фізично-не вийде. Налаштуйтесь на невиспаність. Загалом нічні переїзди терпимі-не так важко, як думалось. Після довгих прогулянок по містах будете такі змучені, що заснете, як миленькі=) Але все одно не виспитесь. Якщо думаєте виспатись в готелі - теж навряд. Виїзд і сніданок були досить рано, тому і прокидатись потрібно відповідно.

2) Відсутність розеток

3) Логічно, що міста оглянути повністю за день не получиться

4) Санітарні зупинки перед нічним переїдом та після них - не дуже комфортно чистити зуби і перевдягатись в піжаму в туалеті на заправці

З плюсів

1) Завдяки нічним переїздам не доводилось їхати довгі відстані в обід, тому час в дорозі проходив непомітно

2) Дуже багато вражень, від яких морально відпочиваєш від буденності

3) Насичена програма, цікаві екскурсії - завдяки ним за короткий відрізок часу дізнаєшся про місто по-максимуму

4) Завжди є компанія: у нас була класна група і супроводжуюча Оля (!)

Підсумую:

Якщо їдете за враженнями, за моральним відпочинком за доступною ціною, і для цього готові не висипатись декілька днів - то цей тур для Вас. Якщо тим паче не знаєте іноземну мову - тур однозначно рішення проблеми.

Ми з мамою залишились задоволені. Особливо мама=)

Якщо їдете в тур, то:

1) Візьміть Power Bank

2) Скачайте фільми, візьміть книгу-щоб не скучати по дорозі з Будапешту до Львова

3) Візьміть якісь снеки в дорогу

3) Виспіться добре напередодні і налаштуйтесь максимально позитивно)))
Реклама
Відгуки про інші тури