Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Удачний вікенд в Хорватії

"Козирне місце в автобусі, відмінні готелі, досвідчені водії і файний гід ;)"

Отзыв туриста Аккорд тур motherfucker1302 (Тернополь) на тур
Поездка: 28 августа 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Счастливый уикенд в Хорватии! Ривьера Опатии + Плитвицкие водопады!

Удача так і "липла" до мене з самого початку туру)) Спочатку мені пощастило з сидінням. Я відчував себе королем, коли міг усю дорогу насолоджуватися подвійним сидінням) це дозволило мені відпочивати навіть під час переїздів.

У готелях мені теж фортануло і я жив у двомісних номерах сам. До речі готелі досить-таки непогані, особливо Selce Hotel. Ситні і смачні сніданки та вечері (які теж було включено). І готель знаходиться приблизно за 200 метрів від піщаного пляжу, що однозначно є великим плюсом. Стосовно екскурсій, то кожен може обрати на свій смак, які екскурсії він хоче відвідати, або ж залишитися в готелі і там вже є два варіанти — або відпочивати на березі моря, або ж досліджувати визначні місця самотужки).

Також хотілося б відмітити майстерність водіїв, адже ми жодного разу ніде не заблукали, хоча долали досить великі відстані та відвідували ще невідомі водіям місця.

Проте особливої уваги заслуговує наш гід, Анна Горецька, яка не втрачала контролю над ситуацією в найвідповідальніший момент. З ентузіазмом старалася показати нам якомога більше цікавих місць та пам'яток як в Хорватії, так і в Угорщині. Ставилася "як до людей" і з розумінням до кожного. За це їй окремо ДЯКУЮ!!!

Загалом враження від туру тільки хороші, тому однозначно рекомендую!!! з'їздити цим туром. Вдалих подорожей:)
Реклама
Отзывы о других турах