Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур - який перевершив усі мої мрії!!!

"Подорожі із Аккордом будуть у мене тепер завжди!"

Відгук туриста Аккорд тур Marina (Луцьк) на тур
Поїздка: 30 листопада -0001
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанська сієста... Відпочинок на морі!

Жодної хвилини та євро не пошкодувала, що обрала Аккорд і цей тур!))

Основа усіх поїздок - це звичайно ж гід! Красива, добра, порядна, комунікабельна та що не мало важливо - стресостійка Анна Нестер. Велике дякую їй за ці 11 днів, що терпіла неадекватних, істеричних туристів, які виносили їй мізки всю подорож. На жаль, але є такі люди, яким все завжди не так....

В автобусі їхати було легко, навіть нічні переїзди пройшли добре, виспалась як має бути. Санітарні перерви були кожних 3 години, як на мене цього забагато, але люди ж є різні)

Краєвиди та пейзажі у екскурсіях просто не описати словами!!! Все як на картинках або у казці! Тур на стільки логічно продуманий, що я щодня була під новими позитивнимим враженнями. Перед новою країною Аня завжди розповідала про неї, включала дуже цікаві фільми історичні. Тому вже на оглядовій ми були трохи в курсі який де памятник, кому, яка відома будівля, які традиції країни.

Єдиний нюнс, що виділю - це готель у Іспанії в Лорет де Мар. Він по правді був страшненький. Але нашими спільними зусиллями та Ані - Аккорд нас переселив у значно кращий. Тому за це дякую теж!

Кордон: туди стояли 6 год, так таке буває, це ж наша держава, такі ситуації це норма. Назад - без черг, все супер, пролетіли його майже.

Подорожі з Аккордом будуть у мене тепер завжди!
Реклама
Відгуки про інші тури