Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В гостях у Швейцарії

"Чудово проведений час!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Raisa (Луцьк) на тур
Поїздка: 23 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 179 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Розпочну з того, що я ще за місяць замовляла на двох з чоловіком зовсім інший тур " У казковому вальсі", але за тиждень від поїздки мені повідомили, що наш тур відмінили та запропонували на вибір 4 інші на цю ж дату. В принципі, я була готова до цього, адже начиталась багато відгуків і не вперше подорожую та знаю, що таке трапляється. Тому швидко вибрала тур "В гостях у Швейцарії", який тривав на 1 день довше і за який я доплатила 40 євро з людини. Звичайно, хвилювалась, адже начиталась і наслухалась багато різних відгуків. Але... У Львові нас зустрів наш гід Юрій Мороз і сказав: "Не хвилюйтесь, Ви не пошкодуєте, що вибрали саме цей тур. " І дійсно, ми ні крапельки про це не шкодуємо. Через польський кордон ми переїхали українським автобусом. На кордоні нас тримали дуже довго. Але за той час ми встигли познайомитись з багатьма туристами. І вже в Польщі нас пересадити в інший польський комфортабельний автобус з польським водіями. Ми дуже вдячні водіям за професіоналізм і людяність. Я не буду описувати програму туру, з нею можна познайомитись на сайті.

Про готелі. У всіх готелях, де зупинялись, ми мали хороші номери. Можливо, нам повезло! Скрізь було чисто, був фен, рідке мило, шампунь, на кожного по 2-3 рушники. Душ, туалет були справні. Не було прасок. Щодо харчування, то їдучи у Францію, треба бути готовим до того, що сніданки мінімальні. Ми завжди маємо з собою їжу, щоб пізніше перекусити, коли не вистачило добре поїсти в готельному ресторані. Щоб вистачило їжі, бажано в ресторан приходити раніше. А тим, хто приходить раніше, не класти її в сумки, позбавляючи сніданку інших туристів, які прийшли пізніше. Зі сторони це виглядає негарно.

Вже по дорозі Юрій розповів нам, в яких країнах ми побуваємо і що побачимо та запропонував вибрати факультативні екскурсії. Він дуже обізнаний зі всіма екскурсіями, які пропонує туроператор. Вся наша група вибрала ті екскурсії, які порекомендував Юрій. Ми з чоловіком вибрали всі 10 факультативних екскурсій і про це не шкодуємо. Ми були зачаровані красою Альп, водоспадів, випитого пива, гарних міст і містечок, де побували. Екскурсоводи цікаво проводили всі екскурсії. А як повезло з гідом Юрієм Морозом!!! Ерудований, комунікабальний, хороший організатор, професіонал, з почуттям гумору, залюблений у красу природи. Людина, яка вміє згуртувати групу. Першого дня він у VIBER створив групу, де подавав щовечора інформацію на наступний день. За необхідності, ми питали поради в інших членів групи або відповідали на їхні запити. Ми ніде не запізнювались, скрізь встигали. Ми всі подружились. Ще й досі ми переписуємось у нашій групі, обмінюємося фото.

У нас залишились тільки позитивні емоції від поїдки, всього побаченого та нашої дружньої групи. І в цьому неоціненна заслуга нашого гіда Юрія.

Я дозволю собі процитувати окремі дописи в групу вже після туру.

- "Всем спасибо за отличную компанию! Юре огромная благодарность за превосходную организацию, и за купание в Женевском озере отдельное спасибо! "

- "Огромная благодарность за общение, настроение, массу впечатлений. Юра высочайший профессионал. Атмосфера была просто сказочная. Я полюбила дивные просторы Швейцарии. Благодарю всех, всех. До новых и скорых встреч! "

- "Юрий, огромное спасибо Вам, за такое великолепное путешествие!!! Вы лучший!!! "

- "Всем огромная благодарность за превосходно проведенное время. Особенная благодарность Вам, пане Юрию. Вы прекрасно все организовали, вы лучший из гидов. Ваша фирма должна гордиться Вами и ценить вас. "

- "Всем спасибо за прекрасно проведенное путешествие, за прекрасную атмосферу, доброе отношение. Юра, Вам особая благодарность. Так организовать группу, чтобы всем было интересно. нужен особый талант. СПАСИБО. "

- "Уже в который раз пересматриваю видео и фото с нашей поездки... И так хочется встретиться и опять в путь!!! Юрий, Вы лучший гид!!! Спасибо Вам большое за все. В мире мало таких добрых и отзывчивых, искренних и чутких людей, как Вы, а жаль. Ведь такие люди дарят другим надежду и бескорыстную помощь, такие люди делают других сильнее и добрее. Спасибо Вам еще раз, дай бог Вам крепких сил и здоровья, осуществления всех Ваших мечтаний и благополучия в жизни. И еще не раз встретить такую группу, как наша! "

Ми дякуємо всім за гарну компанію, хорошу, спокійну атмосферу, чудовий настрій, які супроводжували нас протягом всього туру! Приємно було спілкуватися з усіма!!! Особлива подяка Юрію за чітку організацію, створення позитивної атмосфери, розуміння, допомогу, цікаві розповіді та супровід нашої групи!

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!
Реклама
Відгуки про інші тури