Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже хороший тур

"Гарна можливість побути на морі і щось подивитись"

Відгук туриста Аккорд тур lilysonce (Луцьк) на тур
Поїздка: 29 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

У цей тур поїхали, оскільки на вибраний нам до Хорватії (Літня спокуса... Хорватія! Відпочинок на Адріатичному морі) не набралась група, а відпустку хотілось провести з користю. Група цього туру становила 24 людини і не завжди у нашого гіда вистачало мінімуму на ту чи іншу платну екскурсію, але він кілька разів об'єднував нашу групу з іншою, тому відсотків 90% платних екскурсій, які наші туристи обирали, все ж таки відбулись. Що свідчить про високий рівень організації.

З родзинок даного туру можу відзначити:

1. відсутність нічних переїздів; 2. Знайомство з такою маленькою країною як Словенія. До речі, раджу відвідати екскурсію до озера Блед (варта того). В іншому випадку будете тинятись Любляною, а місто не настільки велике щоб там було що робити цілий день. 3) Практично в Римі були 2 дні, що дуже зручно: один день Ватикан і обзорка, а другий-Колізей. До речі екскурсовод Аня, яка супроводжувала нас до Колізею, розповідала про Колізей так енергійно і цікаво, що хотілось її слухати. Та й інформацію подавала дуже цікаву (не суха лекція з підручника). 4) 4 ночі на побережжі моря, море до речі було теплим, пісок незвичного для нас чорного кольору, а місцина майже безлюдна (то не Одеса де немає де лягти). Релакснули добре. Звертаю увагу, що всі екскурсії, які вказані під час перебування на морі (крім Амальфі), відбуваються ЛИШЕ після екскурсії у Неаполь. Тобто, якщо ви думаєте поїхати на Капрі, Сорренто, Везувій (Помпеї), то вам спочатку необхідно купувати екскурсію до Неаполя, а тоді до вибраного міста. І тут основний сюрприз - думки групи розділились і жодна з додаткових екскурсій не відбулась, та і на Неаполь ледве записалось. Ми до речі до Неаполя не їздили, оскільки кілька років тому були самостійно проїздом і місто взагалі не сподобалось. З відгуків нашої групи, зробили висновок що не прогадали. 5) Амальфі — дуже гарне містечко, ніскільки не шкодуємо, що поїхали. Єдиний мінус, що дали аж занадто багато часу і не попередили що можна буде скупатись. Та і екскурсовод була ніяка, поводила вулицями, магазини показала і все. Одна наша туристка дерлась сходами на якусь гору, а потім їй сказали що діє безкоштовний ліфт, чого екскурсовод нам не сказала, а махнула рукою на сходи і сказала хто бажає можете потім піднятись. Могли б з нашим гідом просто туди приїхати та самі погуляти. Види дивовижні. 6) Флоренція-тут без коментарів, усім вистачило обзорної екскурсії і вільного часу; 7) Венеція-ми брали лише обзорну екскурсію. Гід Крістіна дуже колоритна і цікава дівчина, розповіла не лише про історію, а й про сучасність міста, про кіноляпи у фільмах про це місто, про життя міста сьогодні. Молодчинка. На рекомендовану нашим гідом екскурсію по Гранд каналу ми не пішли, самі погуляли (попри дощ). Група потім сказала, що ми нічого не втратили, адже і так човник був одним із видом транспорту, яким ми до Венеції добирались.

З мінусів даного туру. На Угорщину особливо раджу не розраховувати, адже перший день переїзд у 700 км з зупинкою лише на 2 години у Будапешті і далі знов дорога до готелю. Останній день аналогічно. Оскільки з Венеції до Будапешта ми їхали 700 км і застряли у пробці, то практично виїхали о 15,00 год, а до Будапешту добрались в районі 02.00 ранку. Зрозуміло що зранку автобус виїхати не може, виїхали близько 11,00 год. і прямо додому. Тут звісно респект нашому гіду Анатолію, який нас про це попередив і надав інформацію як добратись до центру міста самостійно зранку або до купалень Сєчєні. Але майже вся група просто завалилась спати.

Ще побажання скоріше до організаторів туру. Можливо, тому що порівнювала програму з туром до Хорватії, у який збирались і який не відбувся, але очікувала сніданки і вечері на морі, а тут лише сніданки. Містечко невелике, особливо вибору кафешок і супермаркетів у містечку нема, лише кілька мінімаркетів.

По готелях скажу так - про всіх написано у інфолисті що 3 зірки, але останнім трьом (тобто в Байя Доміція 4 ночі - Fransisco, в Падуї (ніч перед Венецією) - Hotel International, остання ніч у Будапешті - Hotel Millenium) можна і четвірочку ставити.

Водіям окремий респект, всюди встигали, але і не гнались.

В цілому відпочинком задоволені, час проведений з користю, а ці три дні на морі як пауза щоб набратись сил і відпочити були дуже приємними.
Реклама
Відгуки про інші тури