Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Душевний Вікенд

"Однозначно кльовий тур. Купа вражень, фото та емоцій. Рекомендую"

Отзыв туриста Аккорд тур taliap4uk (КИЕВ) на тур
Поездка: 16 октября 2018
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Душевный Уикенд Краков, Прага, Вена, Будапешт + Эгер

Добрий день! Тур дуже сподобався, хоча були й свої мінуси. Спробую все детально описати. Раджу обирати тур з раннім виїздом інакше перший день проведете в дорозі та в Краків не попадете. Ми брали додатково ще турпакет, тоді була акція 10% знижки на передплату турпакету. Хоча майже всі екскурсії можна пройти самим і безкоштовно так, як водять по загальнодоступним місцям, а щоб кудись зайти (вх. квиток) все рівно потрібно оплачувати додатково. Окремо хочу відмітити нашого гіда і подякувати Юрі за добре організований тур. І так:

День перший. Виїзд був запланований в 4.30 біля ж/д вокзалу в м. Львів. Автобус був звичайно не супер, але й не поганий. Середній. Розетки працювали, можна було зарядити телефони. В дорозі включали фільми. Так що час в дорозі тягнувся не так довго. Санітарні зупинки були приблизно кожні 3 години. На заправках чи стоянках. Туалети були безкоштовні. Кордон пройшли десь за годину - півтори. Біля 12 години + / - Ми були В Кракові. По програмі туру екскурсія в Кракові платна, хто не хоче просто платить 10 євро за трансфер в центр. Ми вирішили взяти екскурсію порахували що так вигідніше. (за трансфер вже не потрібно платити). Тих хто був Кракові і не хотіли їхати в центр, висадили біля торгового центру. Весь маршрут екскурсії "Королівський шлях" можна пройти самому без екскурсовода. В принципі екскурсія цікава все залежить від екскурсовода. Вільний час. На Краків у нас було всього 2-3 години і в дорогу. Приїзд і поселення в готель було після 23.00.

День другий. Готель розташований в Празі біля метро. Проживали в ньому дві ночі. Готель і сніданок хороші. На Прагу в турі виділено цілий день. В центр міста на оглядову екскурсію Ми добирались на метро. Наш Гід, завбачливо купив всім квитки, поки група снідала. Оглядова екскурсія: екскурсовод був жахливий, щось бубоніла по мікрофону і проводила так для галочки. Тому її майже ніхто не слухав і всі робили фото. Але Ми побачили весь центр, скуштували безкоштовного вина в ювелірному магазині (входить в екскурсію). Далі вільний час або додаткові екскурсії. Хтось пішов на екскурсії, а ми вирішили погуляти самі і пішли по маршруту екскурсій побачили все те саме і навіть більше. Брали екскурсію "Тіні старого міста" маршрут по тих самих місцях що й вдень навколо центу. нічого нового Ви не побачити. Тут Вам розкажуть легенди і казки Праги, але дуже сподобався екскурсовод і оригінальна подача. В готель добирались самі десь о 20.00, також на метро, пряма гілка кілька станцій дуже просто. Втомились., але це було того Варте!!!

День третій. Сніданок, виселення з готелю, переїзд у Відень. Приблизно в 12.00 ми були на місці, трохи запізнились бо стояли в пробці. Далі оглядова екскурсія, вільний час або додаткові екскурсії. Група також розділилась хтось брав екскурсії, хтось гуляв сам. У Відні ми додатково нічого не брали. А гуляли самі по маршруту екскурсії "Величний Відень" зайшли в замок Бельведер не далеко від Центру. Гід підказав де можна не дорого пообідати. Група, що поїхала автобусом на екскурсію в Шенбрун трохи затрималась, тому ті хто гуляв сам трохи чекали коли повернеться автобус. З Відня Ми виїхали десь після 18.00. Переїзд в Будапешт. Майже весь автобус брав вечірню екскурсію "прогулянку на кораблику по Дунаю" Так як виїхали ми з запізненням то на екскурсію ми потрапили приблизно о 23.00. Гід домовився, щоб нас зачекали. Там була ще інша група. Прогулянка була дуже цікава, ми отримали повно вражень. Будапешт дуже гарний в ночі, все підсвічується, купа гарних фото. приємним бонусом було Шампанське. Пили хто скіки хотів, ходили офіціанти і наливали. Хто не соромився то просив собі бутилку. Трохи п'яненькі і з купою вражень поїхали в готель. Поселення було вже біля 01.00 ночі.

День четвертий. Готель був знищений, сніданок також ніякий в порівняні з тим. що було В Празі. Але на загальні враження це не вплинуло. Бо посуті ми тільки переночували там. Ранішніх екскурсій по Будапешту не було, можливо тому що ніхто не брав чи не встигали не знаю. Тому раджу обов'язково брати вечірню прогулянку по Дунаю. В 10 годині виселення з готелю і переїзд на купальні. На термальні води було виділено дві години. Тих хто не ходив чекали в місті біля термальних вод. Ми вирішили поплавати, досить все культурно. Після процедур відчувався приплив енергії, а то трохи вже втомились. Далі по маршруту зупинка в Єгері, на гуляш одна година. Частина групи пішла на дегустацію вин і гуляша. частина гуляла самостійно. Ми купили дві літри вина за 5 євро. і пообідали гуляшем в іншому закладі. Нам вийшло дешевше в два рази ніж ми би пішли на дегустацію. Переїзд в Україну. кордон пройшли години за дві. Приїзд в Львів близько 01.00 ночі.

Отже. Тур чудовий. Найбільше сподобалась Прага і нічна прогулянка на кораблику по Дунаю в БудаПешті. З додаткових екскурсій обов'язково раджу брати прогулянку на кораблику по Дунаю в Будапешті (Прогулка на кораблике "Очарование Дуная"). Все решта в принципі можна побачити самому. Всім гарних подорожей!!!
Реклама
Отзывы о других турах