Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя четверта подорож з Аккордом Надіюсь не остання Вражень вистачить на цілий рік До наступної подорожі

"Дуже гарна подорож Цікаві екскурсії Відпочинок на морі"

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна (Суми) на тур
ще
35
фото
Поїздка: 30 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Тільки приїхала з туру "Пристрасть по-іспанськи", вражень неймовірних вистачить на цілий рік..., до наступної відпустки... і обов"язково з "Аккордом"!!!

Це вже моя четверта подорож з "Аккорд-туром", і жодного разу не розчарувалась.   Цього разу також,... подорож розпочалась з терміналу "А" , зустріла привітна керівник групи Марія Тарас і  на протязі всього туру ця тендітна славна дівчинка оперативно і професійно вирішувала всі наші проблеми і проблемки з екскурсіями, поселеннями в готелі, незначними дорожніми пригодами. В "Пристрасті по-іспанськи"  правильно продуманий маршрут, починаючи з казкового Вроцлава, величного і красивого Бамберга, Женеви з неймовірним Женевським озером, лебедями... За порадою Марії відвідала Прованс - місто  Авіньйон з величним Папським палацом, красивими видами на р. Рону... і пахощі лаванди повсюди... Ввечері четвертого дня ми були вже на узбережжі Коста Брава в Іспанії в м. Бланес, встигли покупатись на морі. Готель доволі пристойний з дуже гарними сніданками і вечерями, 5 хлилин до моря. Море шикарне, краєвиди чудові. Наступного дня нам запропонували відвідати іспанську бодегу, хто поїхав - залишились задоволені від дегустаціїї іспанських напоїв і ласощів.        Не відмовила собі в задоволенні  знову відвідати Барселону, був дуже гарний  гід Геннадій, цікава оглядова екскурсія і звичайно ж неповторні творіння великого Гауді.   Ще дуже сподобалось м. Розес (наш четвертий день на іспанському узбережжі), красиве місто, гарні пляжі і неймовірні краєвиди.

Далі була Ніцца-красуня, оглядова екскурсія, і в вільний час  я ще встигла в Монте Карло (вже втретє..., не втрималась від спокуси насолодитись такими райськими місцями).   Я дуже люблю фотографувати, багато і з величезним задоволенням фотографувала. І наша Марійка-керівник групи мені дуже допомагала        (дякую, Марієчко!!!)        Після Ніцци, здавалося б, вже нічим не здивувати... Але Верона була дуже гарна, цікава оглядова екскурсія, достатньо вільного часу, щоб насолодитись цим красивим містом, зробити гарні фото...   Остання ніч в подорожі була в красивому угорському містечку в гарному готелі з гарними сніданками. А весь останній день був транзитний, переповнених  емоціями туристів вже не вабив кораблик в Будапешті, всі спішили у Львів на свої потяги, ... додому,... ділитися враженнями.

Звичайно ж, переїзди були довгі і. можливо, трохи виснажливі, але ж завжди була можливість відпочити в комфортному готельчику, гарненько поснідати, і... - за новими враженнями!!! Але ж ми долали такі великі відстані задля того, щоб здійснити свої мрії, побачити нові красиві місця, цікавих людей, відкрити для себе нові країни і неймовірні враження.

Дякую "Аккорду" за цікавий тур! Дякую водіям за професійну злагоджену роботу!

Дякую дуже нашій керівнику групи  Марічці... за професіоналізм, терпіння;  щоб цій чуйній, добрій, уважній  дівчинці зустрічались тільки добрі люди... Дякую дуже, моя славна добра дівчинко...

До зустрічі наступного року, "Аккорд"...

 
Реклама
Відгуки про інші тури