Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший Незабутній уікенд

"Це були дуже приємні та дійсно незабутні враження"

Відгук туриста Аккорд тур Den (Дніпро) на тур
Поїздка: 04 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Незабутній вікенд: Відень, Рим та Венеція

Мій перший "Незабутній уікенд" трапився зі мною майже у 50-ти річному віці у компанії з моєю улюбленою дружиною  завдяки компанії "Аккорд-тур" та дуже милому, ніжномуі і доброму гіду Ліні Малюзі.

Шо Вам розповісти.... на це все потрібно дивитися власними очима. Ніякі фото - та відеоматеріали не мають можливості передати всю ту атмосферу та велич таких міст, як Відень, Рим та Венеція... а завдяки професійній логістиці ми змогли двічі побачити Будапешт. Вечірній по Дунаю, та утрішній з дуже приємним гідом Віктором

Доречі, гіди - окрема тема. Нам з ними дуже повезло. Чого вартує тільки гід по Венеції Кристина. З яскравим та колоритним юмором, дуже обізнана та надзвичайно приємна людина. Їй окрема подяка!

Не обійшлося, як тоі кажуть, і без ложки дьогтю. Але це зовсім не стосується компанії "Аккорд". Нажаль в нас надзвичайно високий відсоток малограмотних та невихованих людей, які вважають, що їм усі винні. Але то таке. То були звичайні комахи та загальному фоні всього дійства, що минуло за якихось 5 днів.

Ще раз дякуємо нашому персональному гіду Ліні. Вона достойно трималась не дивлячись ні на яких комах))

Це був дійсно незабутній уікенд!
Реклама
Відгуки про інші тури