Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Душевний вікенд

"Тур пройшов дуже гарно та цікаво"

Відгук туриста Аккорд тур 2301 (Червоноград) на тур
Поїздка: 28 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Недавно повернулися з туру "Душевний вікенд Краків, Прага, Відень. Будапешт". Подорож тривала всього 4 дні - 4 країни. Саме цей тур для тих туристів, які можуть і хочуть за такий короткий період охопити як найбільше цікавого для себе. Це вже мій другий тур з Аккорд туром і на цьому я не зупинилася. На вересень запланований наступний.

За такий короткий час ми надовго запаслися приємними незабутніми враженнями. Дуже сподобалися оглядові екскурсії у Празі та Відні, а також Прогулянка на кораблику по Влтаві у Празі, «Величний Відень» та Термальні води Угорщини, «Угорський Памуккале» – місто Егерсалок. Хотіла би звернути увагу організаторам даного туру щодо можливості виділити більше часу на відвідування купалень. Дуже мало часу. Можливо продовжити тривалість туру на дві години.

Керівник групи Андрій Кравчук дуже приємний, хороший, врівноважений, молодий чоловік, який старався прислухатися до кожного туриста чи то були побажання, чи то були зауваження. Він стійко витримав нашу унікальну групу.

Умови перебування в готелі були кращі в Празі. У Будапешті були трошки гірші. Тому кому потрібен фен-сушка бажано взяти з собою. Не у всіх готелях він є.

Водії, справжні професіонали своєї справи, адже керувати великим автобусом по Карпатським гірським серпантинам не так просто.

У перший день ми дуже швидко пройшли Польський кордон, що гарантувало нам попасти на екскурсію у м. Краків. На наступний день м. Прага вразила своєю красою. Відень неперевершений - центр Європи. Місто музики та відомих композиторів. І Будапешт не уступає своїми історичними пам 'ятниками.

Одним словом, я вдачна, всім, хто приклав зусилля щодо організації даного туру.

Подорожуйте, не сидіть у дома, час летить, його не зупинити, його не повернути!

Дякую Акорду за вдалий відпочинок!
Реклама
Відгуки про інші тури