Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це були найкращі чотири дні у моєму житті

"тур відповідає назві- він справді душевний!"

Відгук туриста Аккорд тур vly.z (Львів) на тур
Поїздка: 30 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер



Лише чотири дні але купа вражень!

Краків - місто з величною історією. Зачаровує архітектурою, вже сам вавельський палац чого вартий!

Прага – це було наступне місто, куди ми вирушили під час нашої подорожі. Це дуже колоритне, навіть трохи магічне місто з цікавою історією, але це лиш центр. Поки ми їхали до готелю для себе я помітила що у місті дуже багато будівель з часів СРСР, йе мабуть єдине негативне враження

Відень-це найкраща частина туру. Як тільки ми в’їхали в місто зразу було відчутно культуру: ніякого сміття на вулицях, злагоджений рух-ніби один суцільний механізм. там все настільки ідеально! Просто закохана в це місто!

Будапешт - останнє місто, але не останнє за враженнями. Приїхали ми туди вночі, десь о десятій, і мали змогу побувати на вечірній прогулянці на кораблику. Сказати що це було магічно це нічого не сказати. Чудовий краєвид на угорський парламент який дуже гарно підсвічувався. Що дуже зачарувало-неймовірна кількість кажанів що витали над будівлями і мостами. Наступного дня була екскурсія і вона мабуть найбільше запам’яталась завдяки екскурсоводу-дуже цікаво і весело розказував про місто, його неможливо було не слухати!

Найсумніше було повертатись додому

Ця подорож назавжди мені запам’ятається як найдушевніша.

Також дуже вдячна керівнику групи Яковлеву Артему за цю мандрівку. Все було просто ідеально, зразу видно що керівник - професіонал своєї справи.

Реклама
Відгуки про інші тури