Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Релакс замість Тоскани та Барі

"Тур гарний,але мрії потрапити до Барі,Сан Марино не здійснилась."

Відгук туриста Аккорд тур vakyla (Харків) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 04 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Доброго часу суток всім. Завершилась наша четверта подорож з Аккорд-туром. Гадаю, що мабудь остання. Більше не раджу нікому користуватись послугами цієї фірми, бо часто відміняються замовлені тури. Я замовляв ще на весні тур «Південна чарівність + Тоскана!» на 04.09.2019, який до першого вересня був у списках гарантованих турів. З великою напругую були придбані квитки до Львова та в зворотньому напрямку, на цей період з багатьма людьми домовився про опіку над лежачею мамою та доглядом за господарством. Кожен день перевіряв чи не відмінена подорож, агент також неодноразово зверталась у фірму про дійсність цієї подорожі. Дуже неприємна новина була отримана першого вересня, що тур не відбудеться, а на заміну запропонували чотири інші тури з доплатами на цей час. Відповідь треба було дати терміново. Тур «Релакс по-італійськи: Тірренське узберіжжя + Рим, Флоренція і Венеція!» суттєво відрізнявся програмою від замовленого, але повністю співпадав по часу, тому вибір пав на нього. Ми вже відвідували Рим, Флоренцію та Венецію. В запропонованому турі не було Сієни, Сан-Маріно, Матери, Альберобелло, Трієста, Равенни, Феррари, Барі з за якого планувалась подорож. Неаполь не входив в програму туру, тому щоб його відвідати прийщлось витратити додаткові кошти.

Тепер про «Релакс по-італійськи». Тур гарний, отелі хороші, дорога не виснажує.

Керівником групи рейсу 161 була Альона Юдкіна. Ця маленька, симпатична, дуже освідчена, ерудована, активна, професійна дівчинка похитнула моє негативне ставлення до фірми Аккорд-тур. Всю подорож вона піклувалась щоб у всіх був гарний настрій, по декілька раз сповіщала необхідну інформацію, створила в вайбері групу де це повторювала, її турбота про людей відчувалась кожну хвилину. Бажаємо їй професійного росту, здійснення всіх її мрій. З усіх поїздок за кордон, не тільки з Аккордом вона найкращій супроводжуючий. Також найкращій та найзручніший був і автобус Neoplan, зручно та приємно в ньому було подорожувати. Водії Володимир та Павло чемні, ввічливі, доброзичливі, охайні хлопці. Професіонали своєї справи. Дякуємо їм.

Тим хто планує їхати цим туром раджу предбати форінти ще в Україні та мати с собою банківську картку. Біля першого отелю в Угорщині поруч знаходиться супермаркет «Соор» де ще до сніданку ми придбали необхідні продукти, що дозволило заощадити кошти. Тут ми придбали «Унікум», якого на зворотньому шляху в магазині в Будапешті не було. Також раджу відвідати альпійське озеро Блед, не пожалкуєте. Гарні краєвиди, є можливість іскупатись. Нам пощастило попасти на виставу в замку, дуже цікаве дійство. У винному погребі придбали пляшку вина «Блед». На озері в супермаркеті ціни теж приємні. Любляна сподобалась, для тих хто їхав на озеро вільного часу було мало.

Перший отель в Італії під Болоньєю був зручним, після сніданку вирушили в Рим. В місто прибули після обід, автобус поїхав до отелю, а група на метро до площі Іспанії, де почалась оглядова екскурсія. Після оглядової буде небагато вільного часу, а потім на метро діставались до отелю «Capital In». Ми в ньому були в друге, з 2013 р стан погіршився, платний WF та холодильник. Якщо ви в Римі вперше обов’язково відвідайте Ватікан та Колізей – це того варто. Біля отелю через дорогу супермаркет де можно придбати кофе, олівкове масло, різноманітні вина. Бажаючі пішли на екскурсії, а ми самостійно гуляли по Риму. Від метро Терміні пішки вирушили до Ватікану, заходили в усі базіліки, які траплялись на шляху, вражають. Скоштували смачну піцу в невеличкій піцерії, де був ввічливий італієць, який вивчив декілька українських слів. Відвідали собор св. Петра, черга була чимала але рухалась доволі швидко. В черзі приємно поспілкувались с поляками. Від папського магазину (порівняно з минулим відвідуванням асортімент зменшився) групою діставались до кінцевої станції метро, де чекав автобус. Пізно ввечері приїхали в отель River Palase під Террачиною.

Після поселення пішли купатись на море, бо воно за 250 м. Візьміть з собою пляшку з водою, бо змити пісок з ніг зможете тільки біля отеля, праворуч від центрального входу. Гарний отель, бескоштовний сейф та WF є холодильник, ввічливий персонал.

Взяли екскурсіії в Неаполь та Помпеі. Не жалкуємо, що не поїхали на Капрі. Помпеі вразили – найкраща екскурсія та екскурсовод Анастасія за весь тур. На наступний день були в Амальфі теж з нею. Амальфі це перлина! Купяйте там Лимончелло, лимони, за 10 євро скоштуйте асорті з морепродуктів (нам вистачило одніє порції на двох). У фонтані Андрія Первозванного питна вода. Є небагато часу відпочити на пляжі. Неподалік від отелю River Palase знаходиться супермаркет«MD». Шлях до нього незручний для піщоходів оскільки прийдеться перетинати автомагістраль. В «MD» радимо придбати великі мариновані гострі оливи на вагу, дуже смачні. Нюанс цього супермаркета – щоб придбати ваговий товар, треба на стійці поряд відірвати квиток з номером черги, який вісвічується на табло. Третій день чудово провели на пляжі.

Про Флоренцію та Венецію написано багато – чарівні міста. Радимо відвідати факультатив «Флоренція квітка Ренесансу». Гарний екскурсовод Олеся. Отримаєте задоволення. В Венеції перейшли міст Ріалто, де в маленькому кафе смачно поїли та скористувались бескоштовним WF. Трохи далі в невеличкому ларьку з красивих фужерів скоштували Апероль та Просеку, по 5 єро за 2 фужери. Окрім всього в Венеції радимо придбати гобілени. В останьому отелі Будапешта не було холодильника і фєна, але біля рецепції на столику цілобобово був кіп’яток. З ранку встигли сходити неподалік до продовольчого магазину де витратили залишки форінтів. На зворотьньому шляху кордон пройшли швидко (дякувати Альоні, потурбувалась), на вокзалі у Львові були біля 23 години. Ще раз дякуємо Альоні Юдкіній та водіям Володимиру та Павлу.
Доброго часу суток всім. Завершилась наша четверта подорож з Аккорд-туром. Гадаю, що мабудь остання. Більше не раджу нікому користуватись послугами цієї фірми, бо часто відміняються замовлені тури. Я замовляв ще на весні тур «Південна чарівність + Тоскана!» на 04.09.2019, який до першого вересня був у списках гарантованих турів. З великою напругою були придбані квитки до Львова та в зворотньому напрямку, на цей період, з багатьма людьми домовився про опіку над лежачею мамою та доглядом за господарством. Кожен день перевіряв чи не відмінена подорож, агент також неодноразово зверталась у фірму про дійсність цієї подорожі. Дуже неприємна новина була отримана першого вересня, що тур не відбудеться, а на заміну запропонували чотири інші тури з доплатами на цей час. Відповідь треба було дати терміново. Тур «Релакс по-італійськи: Тірренське узберіжжя + Рим, Флоренція і Венеція!» суттєво відрізнявся програмою від замовленого, але повністю співпадав по часу, тому вибір пав на нього. Ми вже відвідували Рим, Флоренцію та Венецію. В запропонованому турі не було Сієни, Сан-Маріно, Матери, Альберобелло, Трієста, Равенни, Феррари, Барі з за якого планувалась подорож. Неаполь не входив в програму туру, тому щоб його відвідати прийщлось витратити додаткові кошти.

Тепер про «Релакс по-італійськи». Тур гарний, отелі хороші, дорога не виснажує.

Керівником групи рейсу 161 була Альона Юдкіна. Ця маленька, симпатична, дуже освідчена, ерудована, активна, професійна дівчинка похитнула моє негативне ставлення до фірми Аккорд-тур. Всю подорож вона піклувалась щоб у всіх був гарний настрій, по декілька раз сповіщала необхідну інформацію, створила в вайбері групу де це повторювала, її турбота про людей відчувалась кожну хвилину. Бажаємо їй професійного росту, здійснення всіх її мрій. З усіх поїздок за кордон, не тільки з Аккордом вона найкращій супроводжуючий. Також найкращій та найзручніший був і автобус Neoplan, зручно та приємно в ньому було подорожувати. Водії Володимир та Павло чемні, ввічливі, доброзичливі, охайні хлопці. Професіонали своєї справи. Дякуємо їм.

Тим хто планує їхати цим туром раджу придбати форінти ще в Україні, та мати с собою банківську картку. Біля першого отелю в Угорщині поруч знаходиться супермаркет «Соор», де ще до сніданку ми придбали необхідні продукти, що дозволило заощадити кошти. Тут ми придбали «Унікум», якого на зворотньому шляху в магазині в Будапешті не було. Також раджу відвідати альпійське озеро Блед, не пожалкуєте. Гарні краєвиди, є можливість пірнути в гірське чисте озеро. Нам пощастило попасти на виставу в замку, дуже цікаве дійство. У винному льосі придбали пляшку вина «Блед». На озері в супермаркеті ціни теж приємні. Любляна сподобалась. Для тих хто їхав на озеро вільного часу було мало.

Перший отель в Італії під Болоньєю був зручним, після сніданку вирушили в Рим. В місто прибули після обід, автобус поїхав до отелю, а група на метро до площі Іспанії, де почалась оглядова екскурсія. Після оглядової буде небагато вільного часу, а потім на метро діставались до отелю «Capitall In». Ми в ньому були в друге. З 2013 р стан погіршився, платний WF та холодильник. Якщо ви в Римі вперше обов’язково відвідайте Ватікан та Колізей – це того варто. Біля отелю через дорогу супермаркет, де можно придбати кофе, олівкове масло, різноманітні вина. Бажаючі пішли на екскурсії, а ми самостійно гуляли по Риму. Від метро Терміні пішки вирушили до Ватікану, заходили в усі базіліки, які траплялись на шляху. Вражають. Скоштували смачну піцу в невеличкій піцерії, де був ввічливий італієць, який вивчив декілька українських слів. Відвідали собор св. Петра, черга була чимала, але рухалась доволі швидко. В черзі приємно поспілкувались с поляками. Від папського магазину (порівняно з минулим відвідуванням асортімент зменшився) групою діставались до кінцевої станції метро, де чекав автобус. Пізно ввечері приїхали в отель River Palase під Террачиною.

Після поселення пішли купатись на море, бо воно за 250 м. Візьміть з собою пляшку з водою, бо змити пісок з ніг зможете тільки біля отеля, праворуч від центрального входу. Гарний отель, бескоштовний сейф та WiFi є холодильник, ввічливий персонал.

Взяли екскурсіії в Неаполь та Помпеі. Не жалкуємо, що не поїхали на Капрі. Помпеї вразили – найкраща екскурсія та екскурсовод Анастасія за весь тур. На наступний день були в Амальфі теж з нею. Амальфі це перлина! Купляйте там Лімончелло, лімони, за 10 євро скоштуйте асорті з морепродуктів (нам вистачило одніє порції на двох). У фонтані Андрія Первозванного питна вода. Є небагато часу відпочити на пляжі.

Неподалік від отелю River Palase знаходиться супермаркет«MD». Шлях до нього не зручний для піщоходів, оскільки прийдеться перетинати автомагістраль. В «MD» радимо придбати великі мариновані гострі оливи на вагу, дуже смачні. Нюанс цього супермаркета – щоб придбати ваговий товар, треба на стійці поряд відірвати квиток з номером черги, який відсвічується на табло. Третій день чудово провели на пляжі.

Про Флоренцію та Венецію написано багато – чарівні міста. Радимо відвідати факультатив «Флоренція квітка Ренесансу». Гарний екскурсовод Олеся. Отримаєте задоволення. В Венеції перейшли міст Ріалто, де в маленькому кафе смачно поїли та скористувались бескоштовним WiFi. Трохи далі в невеличкому ларьку з красивих фужерів скоштували Апероль та Просеку, по 5 єро за 2 фужери. Окрім всього в Венеції радимо придбати гобілени.

В останьому отелі Будапешта не було холодильника і фєна, але біля рецепції на столику цілодобово був кіп’яток. З ранку встигли сходити неподалік до продовольчого магазину де витратили залишки форінтів. Угорцям подобається, коли іноземці розраховуються форінтами, а не карткою. Розрахунок в євро –не вигідний для Вас. На зворотьньому шляху кордон пройшли швидко (дякувати Альоні, потурбувалась), на вокзалі у Львові були біля 23 години. Ще раз дякуємо Альоні Юдкіній та водіям Володимиру та Павлу.

Інші відгуки vakyla

Реклама
Відгуки про інші тури