Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сто причин любити Італію

"Неймовірні враження!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Елена (Чернівці) на тур
Поїздка: 12 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сто причин любити Італію, і перша - Рим! Флоренція + Венеція!

Один із найкращих турів по Італії. Вдалося знову побачити улюблені міста та насолодитися весняною Італією. Всю поїздку нас супроводжувала прекрасна прохолодна погода, яка давала змогу довго гуляти та не стомлюватися)

Нам дуже пощастило з керівником групи Тетяною Лемехою, котра від самого початку створила неймовірну атмосферу! Таня була прекрасно підготована, знала найменші дрібниці про тур, маршрут, культуру. Під час переїздів від одного міста до іншого, Тетяна розповідала про усі об‘єкти, замки, особливості природи та, навіть, рослини. Звичайна нудна дорога оживала та ставала цікавою. Також наш керівник жартувала та розповідала цікаві особливості та факти про кожну країну. Такі керівники дуже рідко трапляються: (

Італія завжди прекрасна, тому навіть погані готелі не зіпсували враження. Під час виникнення проблем в готелі (розетки, кран....) Таня завжди відразу реагувала, та намагалася владнати ситуацію.

Даний тур передбачав ексеурсії на о. Капрі та на Соренто, але не назбиралася група: (Згодом вже в іншій поїздці ми самостійно відвідали ці місця:)) Всім рекомендую!!! Вирушаючи у таку далеку подорож, я вважаю великою помилкою не відвідати о. Капрі, будучи буквально біля нього!

Після поїзки залишилося неймовірно багато емоцій, фото та нових друзів! ️

Інші відгуки Елена

Реклама
Відгуки про інші тури