Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я в захваті!!!

"Де Ви ще можете побувати в таким гарних та малювничих містах, як Будапешт, Відень, Верона та Венеція, за такий короткий час.?"

Відгук туриста Аккорд тур nahirniak1993 (КИЇВ) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 25 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Всім доброго дня.)

Хочу сказати валичезне "Дякую" за цей тур "Прекрасна Венеціанка". Велику вдячність хочу передати нашому Гіду Яніцькій Мар'яні. Яка має велике терпіння, зацікавленість, організованність. Яка могла відповісти на будь які чутернадські питання, які тільки нам, туристам, приходили в голову. За гарно піддібрані фільми: про імператрицю Сіссі (цікаво тоді коли саме в той час перебуваєшь у Відню.), Письма к Джульетте (коли ти от-от відвідав обзорну екскурсію в Вероні.), чи про захоплюючі пригоди Анджеліни Джолі та Джонні Деппа в фільмі "Турист", який знімався в Венеції. Велике "Дякую" нашим автобусним "Навігаторам" - водіям Юліану та Івану, які підтримували веселий настрій в автобусі цікавими розповідями з їхнього життя та смішними анекдотами. І не зважаючи на дуже важку дорогу (попробуйте самі проїхати по Європейским дорогам, де біль ніж половину знаків, я, Турист, не розумію) доставити нас вчасно в заплановані туром місця.

Емоції розкладаються по поличках, кристалізуються в те, заради чого їдешь за тридевять земель. Де Ви ще можете побувати в таким гарних та малювничих містах, як Будапешт, Відень, Верона та Венеція, за такий короткий час.?

Перше місце яке ви відвідуєте - Будапешт. Столиця Угорщини. Побичите малювничі гори. Зможете прокататися на кораблі по Нічному Дунаю. І навіть, якщо пощастить зможете прокататися на другому в світі по малювничості краєвидів - трамвайному шляху №2. Потім готель, мягке ліжко та смачний сніданок.

Кілька годин і ви в столиці Австрії - Відню. Моє знайомство з цим містом відбулося з Площі Марії Терези. Зустріч з екскурсоводом Іриною та прогулянка по цікавим Місцям таким як Хельденплац, Хофбург, площадь Святого Михайла та ін. Дізнаєтесь про життя імператриці Сіссі. Далі по курсу одна із найвідоміших вулиць Відня - Грабен. Знайдете різноманітні магазинчики від кіосків з морозивом (1 кулька - 2 евро) до більш люксових магазинів, таких як бутік Swarovski. І ось перед вами неймовірна архітектурна споруда - Собор Святого Штефана. Неймовірної краси "дах", від якої буквально кружиться голова. Від екскурсовода почули легенду про недостроїну башню та змогли сфотографуватися біля мініатюрної копії цього собору. Відень славиться своїми вілосипедними доріжками і ви будьте уважними. тому що місцеві можуть позмагатися з відомими "шумахерами"). Потім вільний час та нічний переїзд.

Далі по курсу - Верона. Місто кохання та найвідомішої повісті на світі. В цьому, звісно, є заслуга Шекспіра, який зробив це місто домівкою Ромео та Джульєтти, але романтики с’їжаються сюди не тільки для того, щоб своїми очима побачити місце, де розвивалася відома всьому світу історія кохання, але і поглянути на саме місто, яке відрізняється захоплюючими дух пейзажами і архітектурою та неймовірною атмосферою.

Венеція. Побувавши в цьому місті мені згадався вираз "Не клянись луной непостоянной, что каждый месяц свой меняет круг". Так саме і Венеція. Тож вона може зустріти вас палкою погодою.

У Венеції немає трамваїв, автобусів та тим баче, метро. Побувавши вперше в місті, обов’язково відправтесь в мандрівку по каналам на знаменитому вінеціанському човні - гондолі. Вона керується гондол’єром за допомогою одного весла, що дає можливість проплисти навіть по самому вузькому каналу. Вміння управляти, а також сама гондола вважаються гордістю сім’ї і передаються в спадок.

Це був мій перший досвід подорожування. Я дуже хвилювалась, бо хотіла, щоб все було идеально. ОРГАНІЗАТОРИ були дуже уважними до побажань, тому я повністю довірилась Акорд туру. Дякую ще раз, ці спогади про подорож будуть ще довго гріти мое сердце!
Реклама
Відгуки про інші тури