Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший тур - Три щасливі дні

"До нашої першої мандрівки ми (а нас четверо) готувалися ретельно та обдумано. Все ж таки перший раз ^_^ Начитавшись порад та всіляких рекомендацій, переглянувши всі можливі варіанти, ми зупинили наш вибір на автобусному турі БЕЗ нічних переїздів=)"

Відгук туриста Аккорд тур Kathryn (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Оформлення туру.

Тур замовляли через туристичне агентство “Поехали с нами”. У оформленні путівки допомогла Юлія Кияниця. Вона відразу попередила, що їхнє агентство — це посередник між замовником та “Аккорд-Тур”, які організовують автобусні тури на будь-який смак. Також детально розповіла про обрану екскурсію, показала як виглядають автобуси, попередила про нюанси, які слід врахувати під час поїздки (валюта, їжа з собою, перетин кордону, бронювання місць в автобусі, погодні умови, зміна вартості туру і т. д.). Вирахувала час прибуття на Термінал А. Перед оформленням та оплатою туру, пред'явила документ, який засвідчував про право підпису та мокрої печатки. У передостанній день виїзду на пошту надіслала всю необхідну інформацію про поїздку та ще раз люб'язно нагадала, якщо виникнуть запитання, то звертайтеся! Обов'язково звернемося, бо у нас вже є мрія про майбутню мандрівку=)

Кордон.

Від вокзалу до терміналу А ми доїхали трансферним автобусом Аккорд, а там вже познайомилися з екскурсоводом Валерією Губренко і рушили до кордону Польщі. Поки чекали своєї черги, очікували повернення документів, Валерія розповіла детально про правила комфортної мандрівки та екскурсії.

Автобус.

Автобус чистий та зручний. Крісла регулюються. Кондиціонер, зарядка через USB у робочому стані. В автобусі був туалет, але ним не користувалися, бо робили досить часто зупинки. До того ж при терміновій потребі можна було повідомити Валерію і впродовж 20 хвилин проблема вирішувалася. Єдиний недолік: автобус великий і без мікрофону не обійтися. На жаль час від часу у мікрофона пропадав звук. В результаті витрачалися хвилини на його налаштування.  

Їжа.

Багато їжі не набирали з собою, бо хотілося спробувати харчі їхнього виробництва, а з собою взяли: хрустики, печиво, банани, 6 пляшок води і пару бутербродів. Обов'язково спробуйте булочку з сосискою на грилі у Дрездені, йогурти у Польщі та вафлі (типу "Артек") у Празі.

Готель.

Три ночі ми перебували в одному готелі Ilf (http: //www. hotel-ilf. cz). На вигляд не примітний готель, проте надзвичайно комфортний та чистий. В кожному номері своя ванна кімната. Постіль білосніжна й приємно пахла. Дуже зручні подушки!!! Зранку на нас чекали смачні й ситні сніданки (шведський стіл). І ще важлива перевага — метро знаходиться зовсім близько (менше 5 хв. пішки).  

Екскурсії.

У тур пакет входили три оглядові екскурсії (1 в Польщі, 2 в Празі), а всі інші за бажанням та окремою платою. Нам хотілося роздивитися місця у власному, спокійному темпі, тому платні екскурсії майже не брали. Завдяки оглядовим екскурсіям було легше орієнтуватися по місцевості. Валерія ще до початку екскурсій та вільного часу давала рекомендації, що варто скуштувати та що можна самостійно подивитися, давали чіткі орієнтири, де і що знаходиться. Вона дуже вдало організовувала час тих, хто відвідував екскурсії та тих, хто самостійно гуляв. Завдяки цьому та всім зацікавленим туристам кожна екскурсія починалася вчасно, без затримань.

P. S. Навіть проїзд у метро Праги був схожий на веселу екскурсію.

Дуже зачарували такі екскурсії: “Зустріч з Прагою” (надзвичайно цікавий екскурсовод), “Екскурсія по Дрездену” (за окрему плату), Оломоуц (за окрему плату).

Недоліки.

Дуже швидко все пролетіло, немов казковий сон.

Дуже багато фотографій та відео, одного дня мало, щоб все переглянути.

Безмежно вдячні Валерії за її відмінну роботу, а також екскурсоводам цього туру, водіям за безпечну поїздку та всім організаторам Аккорд-туру)))))  

 
Реклама
Відгуки про інші тури