Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хороший економ-варіант для тих хто хоче отримати максимум вражень за мінімум часу

"Плюси: Гарні міста, чудовий керівник, позитивна група туристів, швидке проходження кордону, хороший готель. З мінусів: незручний автобус та декілька моментів з організації туру."

Відгук туриста Аккорд тур vikktoria (Першотравенськ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 18 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Найперше, хочемо висловити подяку нашому чудовому керівнику групи Орисі Кушнір. Людина, яка знає свою роботу, весела та позитивна і з самого початку поділилась своїм оптимізмом з усією групою. З групою теж пощастило)

Тепер про тур) Наша подорож почалась з Кракова. Через швидке проходження кордону, часу для прогулянки по місту в нас було достатньо. З незрозумілих причин нас висадили біля торгового центру, хоча автобус все рівно їхав в центр. Тих, хто купив екскурсію по Кракову завезли безкоштовно, а іншим бажаючим був запропонований трансфер за 10євро) Ми пішли пішки, йти приблизно 30хвилин, також біля торгового центру є зупинка громадського транспорту з вказаними номерами автобусів (610,164, обидва довезуть вас до центру за 5 злотих). Краків – дуже цікаве місто з гарною архітектурою та мальовничими набережними, декілька годин прогулянки пролетіли непомітно. Назад то торгового центру ми також пішли пішки, заблукати важко, можна слідкувати за рухом автобусів, також є вказівні знаки (centrum).

Після Кракова на нас чекав нічний переїзд до Праги. Нажаль автобус не дуже зручний, на повноцінний сон можете не розраховувати. В Прагу ми приїхали раненько, коли ще не було великого напливу туристів, гід провела нам екскурсію по визначних місцях, далі частина туристів пішли на вибрані екскурсії, інші мали вільний час. Ми отримали безкоштовні карти з відмітками визначних міст і пішли на самостійний їх огляд. Ще раз пройшлись по історичному центру міста, далі наша прогулянка відбувалась по черзі вздовж обох берегів річки Влотви. Столиця Чехії подарувала нам неймовірну кількість яскравих вражень.

Порохова вежа, Староміська площа, Танцюючий будинок, незвичний астрономічний годинник, Карлів міст і ще багато гарних місць. На другому березі ми прогулялись по парку, де побачили трохи незвичні сучасні скульптури з зображенням немовлят з штрих-кодами замість обличь (вже потім дізнались, що це був протест автора проти абортів), також в цей період в парку проходила виставка з зображенням українських знаменитостей в національних костюмах з різних регіонів України. Звичайно спробували деякі традиційні чеські страви: кнедлики і трдельники. По дорозі до готелю нас завезли до «музею ремесла», де обіцяли широкий асортимент сувенірів за низькими цінами. Багато туристів нашої групи (ми в тому числі) не купували в місті сувенірів, сподіваючись зекономити в цьому «музею». Нажаль асортимент виявився не таким вже й широким, а ціни не такими вже й низькими (в місті бачили значно нижчі). То з Чехії в нас сувенірів не багато. Готель виявився не тим, який був вказаний в інфо-листі (на початку туру нас про це попередили). Готель хороший, сніданок також.

Після виселення з готелю ми поїхали до Відня. Також по своєму гарне місто, трохи не вистачило часу, щоб ознайомитись з ним краще. Буде привід повернутись)

Наступною зупинкою по дорозі в Україну був нічний Будапешт. Єдина екскурсія, яку ми придбали була прогулянка на кораблику по Дунаю. Враження отримали незабутні, місто вночі чарівне.

В підсумку скажу, що однозначно тур залишив тільки гарні спогади. Головне бути позитивно налаштованим і акцентувати свою увагу тільки на красі відвіданих міст)

Інші відгуки vikktoria

Реклама
Відгуки про інші тури