Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній відпочинок на Адріатичному узбережжі Італії!

"Чудовий початок осіні, як на мене. Встигли насолодитися проміннями сонечка і зарядитися позитивними емоціями на всю осінь. "

Відгук туриста Аккорд тур Yana (Луцьк) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 12 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш літній причал… Італія: Адріатичне узбережжя

Тур був дуже насичений, встигали й на екскурсії, і заблукати вуличками міста, щоб відчути всю атмосферу кожного міста яке ми відвідували й, звичайно ж, насолодитися неймовірним морем і повітрям Адріатичного узбережжя.

Вперше, побувала в Австрії на озері Вертезеє. Це того варте. Час проведений там ніби зупинився, і не хотілося нікуди їхати. Така гармонія і спокій на душі, коли навколо тебе озеро й Альпи. Обов'язково хочу повернутися туди ще.

Курорт Линьяно-Саббьядоро, в якому ми відпочивали, дуже милий і тихий. Пляж чистий, а море чудове.

Велике Дякую хочу сказати своєму гіду — Наталці Луців. Вона, неймовірне сонечко, яке з нами подорожувало. Чудовий гід і організатор. При в'їзді в кожну країну, яку ми відвідували надавала нам цікаву і корисну інформацію. Спеціально для нас підготувала невеликі відомості про знамениті страви тої чи іншої країни, які варто спробувати. А також фрази італійською, які я намагалася вивчити в дорозі. І, нагадала нам, які саме сувеніри варто привезти друзям чи родичам. Окреме, дякую за підбір чудових фільмів і музики, які супроводжували нас в дорозі та час проходив набагато швидше і веселіше. Дуже дякую за твою роботу і час проведений з нами. З радістю, хочу відвідати у твоєму супроводі й інші країни, наприклад Амстердам.

Єдине хочу сказати за готель Siofok в Угорщині. Номера хороші, але єдина проблема це з ліжками, тому що я була в номері на підселення з 2 жінками, які теж були згідні на підселення. Тобто мало би бути 3 окремих ліжка, а було 1 односпальне ліжко й 1 двоспальне ліжко. Я думаю, що для трьох малознайомих людей мало би бути 3 окремих ліжка. Чи не так?                             Наш гід намагався вирішити, це питання, але проблема була в самому готелі в них немає таких номерів з 3 окремими ліжками. Будь ласка, візьміть це до уваги.  

А так, все чудово. Дякую за мій комфортний відпочинок.
Реклама
Відгуки про інші тури