Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший виїзд за кордон

"Тур пройшов на одному диханні, як на мене все було на високому рівні, враження та емоції просто зашкалюють."

Відгук туриста Аккорд тур aleksey (Олександрія) на тур
Поїздка: 03 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійські мотиви Стокгольм, Вільнюс, Таллінн і Рига! 

Доброго дня!!! Хочу поділитись своїми враженнями після поїздки по країнах Балтії в турі - Балтійські мотиви. Оскільки це мій перший закордонний досвід, я можу сказати, що мені сподобалось абсолютно все (за виключенням повної перевірки мого багажу білоруськими митниками на початку туру).  

Безпосередньо по містах - столицях, а саме, Вільнюс, Рига, Стокгольм, Таллінн, неможу виокремити якесь місто, оскільки кожне по своєму архітектурно виражене, зі своїми особливостями, я би навіть сказав чарівністю і магічністю. Да можливо Стокгольм пішов вперед у розвитку технологій, інфраструктури, можливо більш заточений, скажімо так під потреби людини, але і іншим містам є в чому похвалитись. Дуже чисто на вулицях, люди приємні, доброзичливі, допоможуть і підскажуть. Вільний час проводив з користю пізнаючі ще більше міста. Дуже сподобалось метро у Стокгольмі, просто витвір мистецтва. Вільнюс район - Ужупіс зі своєю конституцією тощо.

Окремо хочу сказати про Юрмалу, багато скажуть нічого там цікавого немає, і нічого там робити, про те як кожен знає, що на кожного звіра є свій мисливець, тому і тут так само, затишне, чарівне, лагідне узбережжя Балтійського моря зустріло нас шикарною погодою, навіть вдалось зкупатись у морі, хоча й прийшлось делеченько йти, через мілководність, але сама атмосфера місцевості, повітря, ліси, які наче огороджують Юрмалу від шуму, пилу, метушні великого міста, роблять його просто чудовим місцем для відпочинку, розслаблення тощо.

Також, хочу відмітити місця в яких вдалось побувати це замок на воді Тракай, парк Кадріорг, співоче поле в Талліні, враження пройсто чудові від кожного окремо з них і загалом в цілому.

Як же будучі в Ризі і Таллінні невідмітити Ризький бальзам і Естонські лікери причому не тільки всім відомий Вана Таллін. У Вільнюсі - місцевий колорит, торт Шакотіс тощо. Янтарні майстерні. А ще лідери своєї справи фабрики Лайма, Калев, Дзинтарз.

Щодо організації і планування туру, то все здається на дуже високому рівні, все чітко розплановано, проставлено екскурсії, вільного часу було достатньо для оглядових екскурсій, відвідування місцевих кафешок, музеїв тощо. У нас була дещо змінена програма туру і на початку у нас був Вільнюс, Рига, Стокгольм і на закуску Таллінн, проживання відбувалось у 3 зіркових готелях із шикарними сніданками, які вже були включені у вартість, номери були укомплектовані всим необхідним, чисті, затишні, загалом все що необхідно туристу, а 2 ночі у нас були на паромах, це окрема історія і я вважаю це додаткова опція цього туру, оскільки ти отримуєш неймовірні враження від знаходження на такому судні, яке є фактично міні копією міста, каюти, бари, кафешки, магазини, нічний клуб, дитячі майданчики і безліч іншого, а коли ти знаходишся на верхній палубі, спостерігаєш за заходом і сходом сонця, поруч море, кава.... що ще треба для позитиву, гарного настрою і неймовірних вражень.

Окреме величезне дякую і привіт керівнику групи Наталії Ч., за допомогою якої тур пройшов без жодної заміночки, проблеми, все було організовано до найменшого пунктика, з будь яким питанням можна було підійти і воно було вирішено, постійно на позитиві, так тримати й надалі, я вважаю що запорука чудового відпочинку такого формату це керівник групи бо від його настрою, організаторських здібностей, бажання працювати залежить фактично твоя поїздка, тому вважаю, що нам просто пощастило. Також окремий респект нашим водіям, які як кажуть майстри своєї справи, автобус в чудовому стані, чистенький, кондиціонер, usb порти для підзарядки телефонів, всюди вчасно доїхали, нічний переїзд додому, десь біля 20 годин пройшов на одному диханні, як і весь тур загалом!!!

Аккорду також великий респект, що продумує такі маршрути, тури організовані на високому рівні!!! Підібрано колектив який любить свою справу і допомагає людям отримати задоволення від поїздки та відпочинку.

Можливо дещо або когось забув, але хочу сказати що це мій перший досвід і він безперечно позитивний, тому всім рекомендую цей тур і Аккорд загалом. Подорожуйте, дивіться світ, тому що це надихає на позитив, це неймовірні враження та емоції.
Реклама
Відгуки про інші тури