Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні 4 дні!

"Це перший нащ автобусний тур, сумнівів було багато, але з самого початку нашої співпраці з Аккордом - всі сумніви дуже швидко розвіялися))"

Відгук туриста Аккорд тур Olha Vinnytska  (Тернопіль) на тур
Поїздка: 08 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Тур "Празьке дежавю" обирали не випадково, хотіли розпочати наше знайомство з Європою саме з Праги та Відня. Замовляли тур дуже завчасно (за 6 міс до дати - ціна тоді нижча)

Організація процесів у турі дуже правильна, клієнтоорієнтованість на вищому рівні. За день до туру перетелефонували, пояснили і ми одразу зрозуміли, що все буде гаразд.

Все в турі в точності відбувалося так, як в описі туру на сайті. При виборі туру потрібно зважати на назву і пріоритетні міста у турі. У даному турі Краків, Відень та Будапешт - це ознайомчі екскурсії з дуже малою кількістю годин там.

Дуже позитивно, що у вартість туру входять планові безкоштовні ознайомчі екскурсії, а факультативні можна вибрати з порадами гіда в автобусі.

Тур по часу розпочався в обідню пору і у Краків ми потрапили пізнього вечора і часу реально було дуже мало для всіх красот цього міста, тому було б прекрасно розпочинати тур не в обідню пору, а зранку, що дало б більше часу для Кракова))

Нічний переїзд у Прагу - це непросто, дуже хвилювалися про це, але організація туру прекрасна - були технічно-санітарні перерви кожні 3-4 год. Автобус комфортний, тому нічний переїзд для нас був не проблематичний.

У Празі ми були цілий день, безкоштовної екскурсії цілком достатньо для ознайомлення з історією міста, а далі був вільний час, який можна провести самостійно або скористатися факультативними екскурсіями. Радимо обирати факультативні екскурсії з допомогою гіда - він точно порадить що варто краще саме для вас)) Готель у Празі - чистий, теплий, зі всіма потрібними зручностями)) сніданки ситні та смачні))

Виїзд з Праги до Відня рано-вранці, Відень - це ознайомча зупинка, вільного часу там практично немає, тому, якщо ціллю є Відень, то саме у цьому турі насолодитися цим містом буде мало часу))

Наостанок нічний Будапешт, кораблик по Дунаю - це також оглядова екскурсія.

Вцілому дуже сподобалося і вже замовили наступний тур))

Окреме дякую нашому гіду-організатору Ані Олех - толерантна, радісна, добра та щира дівчина, професіонал своєї справи)) Дякую))

Реклама
Відгуки про інші тури