Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок цього літа з сестрою

"Все почалося з 7 ранку на Терміналі) Далі проїхались до кордону ще будучи сонні незамітно і скоро його минули) А далі мандрували країна за країною, і от нарешті омріяна Іспанія) Казковий відпочинок в чудовому готелі м.Калелья. "

Відгук туриста Аккорд тур Serg (Львів) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 08 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанська сієста... Відпочинок на морі!

Почали ми подорож з міста Краків, побачили центральну частину, а окрім того в  вільний час ще встигли пробігтися і пофотатися у Вавелі) Нас супроводжувала, гарна і завжди життє радісна гід Анна Нестер, її позитив передавався всій групі) Мюнхен ми теж мали чудову оглядову екскурсію, після якої мали багато вільного часу. Погода була не літня, тому ми після тривалої прогулянки скористалися порадою Анни і пішли в пивний ресторанчик, вона працюють до 00 ночі). Набагато краща погода була в Женеві. Трохи перейшлися містом, зробили фотосесію і вирушили далі до Іспанії. Заселилися в 4 зірковий готель в Калельї. Номери чудові, місця в номерах багато, і що здивувало це наявність холодильника. харчування таке, що хто хвилюється за фігуру то може легко набрати кілька зайвих кіло). Море не було спокійним, купатися нелегко, тому ми в 1 день скористалися басейном. Встигли ми за 5 днів в Іспанії багато. 3 повноцінних дні відпочивали на морі. Окрім того мали 2 факультативи. 1 з них це Барселона. Місто велике і дуже гарне, тому ця подорож зайняла весь день. 2 факультатив це гора Монсеррат. Чимало гарних історій я почули ми по дорозі туди і коли поверталися. Якщо віриш то дійсно бажання, які подумки промовляєш до Чорної діви здійснюються). Після відпочинку в Іспанії нас чекала ще одна перлина - це відпочинок в Ніцці. Після бурхливого моря в Іспанії ми з насолодою і від душі наплавалися в Ніцці. Море спокійне, клімат чудовий. Місто гарне мали час і на фотосесію і для відпочинку.   Відпочивати завжди чудово.   Але нажаль відпустка закінчується, і от ми набравшись сил і енегрії поступово попрямували до міста Зальцбург. Дуже гарне і затишне місто, чимало видатних людей тут народилося. Встигли в Зальцбургу побачити всю центральну частину, і в дружній команді всі зібралися на пиві, в очікуваанні повернення додому. Якщо готель в нас був 4 зірки, то наш гід Анна впоралася на всі 5.    Швидко здолали обидва кордони, що туди, що назад. Люди всі встигли на поїзди, хто мав квитки. Окрім того досить швидко заселяла нас в готелі. І сподобався відео і аудіоматеріал. гарні повчальні і розважальні фільми))

 P. S. Доречі додивилися вдома кіно, ті 10 хвилин, які не встигли додивитися в автобусі) Люблю фільми з гарним кінцем. Так само як і відпочинок, який проходить як безкінечно гарне кіно)) Сподіваюсь серіал я і подорожі з Акордом матиме продовження. Нажаль час відпустки спливає скоро, але я сподіваюся що зможу вибратися хоч у невеличкий тур. До зустрічі... Ту бі контіньєт...   
Реклама
Відгуки про інші тури