Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок!

" Тим, хто бажає цікавого відпочинку на морі раджу цей тур."

Відгук туриста Аккорд тур Natalia (Кременчук) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 29 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Вітаю всіх, хто читає цей відгук! Після подорожі «Іспанія – горда квітка півдня» пройшов майже місяць, проте приємні враження не залишають і сьогодні.

Хотілось відпочинку на морі з цікавинкою, преглянула кілька варіантів: в Туреччину, Грецію, та в останній момент обрала Іспанію, про що абсолютно не шкодую.

Підібралась чудова група – не було жодних конфліктів, усі ставились одне до одного з повагою та розумінням. Завдяки професійності гіда Марії Максимович та водіїв Дмитра та Володимира подорож пройшла злагоджено, за вісім днів ми з легкістю здолали відстань 5150 км: відпочили на морі та отримали багато цікавої пізнавальної інформації на екскурсіях.

Мета автобусних турів – пізнати якомога більше нового, тому я завжди в таких подорожах (з Аккордом подорожую вже в шосте) беру по максимуму. Отже, по туру:

- У перший день швидко подолавши кордон, ми дістались до Будапешту. Запланована екскурсія на кораблику по Дунаю з шампанським відбулася, незважаючи на те, що бажаючих було мало. Тих, хто хотів - об’єднали з іншою групою, за що окрема подяка Марії Максимович, інакше, в Будапешті ми нічого не змогли б побачити за браком часу. Далі нічний переїзд до Верони. Сніданок в кафе-гриль вже в Італії.

- До Верони приїхали рано. Встигли самі погуляти по місту та сфотографуватись ще до настання денної спеки та напливу туристів. Насичена оглядова екскурсія, вільний час, встигли разом з Марією пройти мостом, якому більше 2 тисяч років, та піднятись на оглядовий майданчик, звідки побачили все місто. Далі переїзд до стародавнього містечка Сірміоне, де знаходиться найкращий в Італії термальний курорт. Водієм автобусу, який віз нас до Сірміоне, була корінна доброзичлива італійка, що придало особливого колориту нашій подорожі. Виявляється, озеро Гарда не лише шедевр природної краси, вода в цьому озері має лікувальні властивості. Купання в озері, прогулянка середньовічним містом, недорогий та смачний обід в ресторанчику, що порадила Марія…Хто поїхав - не пошкодували.

- Далі Лазурове узбережжя, яке навіть у хмарну погоду наповнене своїм особливим світлом. Парфюмерна фабрика Фрагонар. Під час екскурсії кожен міг понюхати масла, з яких виготовляють парфуми. На території фабрики знаходиться фонтан, в якому тече вода з трояндовою олією та в якому можна намочити руки. Потім, на екскурсії по Ніцці за нашою групою тягнувся шлейф аромату троянди. Ніцца – місто, яке вражає. До нього хочеться повернутися ще. Хто не поїхав до Монако, мали більше вільного часу, насолоджувались прогулянкою по Англійській набережній, гуляли старовинними вуличками міста, купались у Середземному морі, вода в якому наскільки прозора, що хочеться в неї пірнути. Також, була можливість піднятись безкоштовним ліфтом на оглядові майданчики в парковій зоні зі штучними водоспадами та чудовим видом на місто.

Марія запропонувала додаткову екскурсію містом Авіньон, шкода, що не небралась достатня кількість бажаючих.

- Наступні три дні – сонячна Іспанія. Обов’язково раджу відвідати музей Сальвадора Далі. Нічого подібного Ви ніде не побачите. Фантазія цього геніального митця вражає. Особливу подяку хочеться висловити екскурсоводу Галині, яка своєю розповіддю допомогла зрозуміти задуми його творінь. Екскурсія до Барселони, шедеври Гауді лишили незабутнє враження. Запам’ятались чудові пляжі Емпуріабрава та Тосса де Мар, де хотілось залишитися на довше. В пригоді став наданий гідом, окрім програми туру, перелік сувенірів та страв, які можна придбати та скуштувати, по кожній країні окремо.

- Чарівна Венеція, з лабіринтами вулиць. На площі Сан Марко можна зробити чудові знімки. Щоб побачити більше, варто відвідати прогулянку Град Каналом – найдовшою «вулицею» Венеції.  

- На завершення – смачний гуляш в Долині Красунь в Угорщині з дегустацією місцевих вин, де крім вина також можна придбати косметичну продукцію з продуктів переробки винограду, виноградну олію...

На завершення можу додати, що дійсно не варто шкодувати грошей на цей тур, він того вартий. Бажаю всім вдалих подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури