Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутньо-чудова подорож в Стокгольм!

"Цікава і захоплююча подорож автобусом та паромом в далекій Стокгольм! Професійно спланована "Аккордтуром", чітко організована кращим керівником групи Тумків Марією, безпечна на дорогах- водії Віталй і Микола! І повний автобус приємних попутн"

Відгук туриста Аккорд тур Natali_kremen (Кременчук) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 10 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

В останню хвилину ми з моєю подругою придбалт тур "Уікенд в Стокгольм"  в компанії "Аккордтур". І все склалося краще ніж мріялось!  

  Ми були впевнені в обраному туристичному супроводі-компанії "Аккорд-тур" (я вже їздида з ними в тур "Ікегерський чардаш" і все сподобалось).  Все так і було організовано; професійно, чітко, безпечно і одночасно  максимально комфортно (майже добовий переїзд автобусом!). Комфортабельний автобус, привітні та професійні водії Вітаоій та Микола, продуманий маршрут та необхідні зупинки.  

  Особливо  прикрасила нашу подорож, зробила її приємною, дружньою та незабутньою наша чудова керівник групи - Марія Тумків! Молода дівчина Марія дійсно профксіонал своєї справи: вона любить та поважає своїх туристів, колег водіїв. Марія  гарно надає необхідну туристам інформацію, чітко готує групу до кожної зупинки чи міста, до переходу та перебування на паромі. Марія запропонувала і всі організували  нашу групу в Вайбері - що допомогало в подорожі і після неї (ми ще подовжуємо спілкуватись один з одним). Всі туристи нашої групи дуже вдячні нашому прекрасному керівнику Марії!

     Міста подорожі Рига, Стокгольм, Юрмала - вражаючі і незабутні! Паром - це також щось особливо захоплююче, приємне  і невідоме! Дорога  по Польші (майже добу), завдяки комфортному автобусу, нашим водіям, приємній музиці і погоді також не дуже втомила.  "Аккорд-тур" підібрав в містах для нас  гарних екскурсоводів. Їх розповіді просто зачаровували і, навіть, запамятались!

      В цей тур, так мабуть лягли зорі (а також завдяки нашому керівникові Марії), поїхали різні, але  в цілому  приємні люди. Ми здружилися, змогли  чути один одного,  а головне нашого керівника Марію, і це додатково прикрасило нашу подорож.

Я дуже вдячна  всім: своєму бажанню поїхати в Стокгольм,  долі, "Аккорд-туру", керівнику нашої групи Марії,  водіям і моїм добрим попутникам,  за таку незабутньо-чудову подорож!

Хай нам всім щастить і далі в житті та подорожах!
Реклама
Відгуки про інші тури