Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше знайомство з Балканами

"Поїздка сподобалась дуже :) Чудова природа Балкан, смачна та ситна їжа, безмежні гірські пейзажі, мальовничі древні міста, теплі Адріатичне та Іонічне не можуть не залишити виключно позитивні враження від туру. "

Відгук туриста Аккорд тур Антон К (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 19 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні акварелі Балкан…Відпочинок на морі в Албанії

Минуло близько доби, як повернувся з туру Літні акварелі Балкан. Не дивлячись на вересень місяць, за вікном у турі завжди панувало літо. Це стосується, як трансферу між країнами, якісно організованих екскурсій, дружній автомосфері в групі, так і власне погоді, яка панувала протягом туру:)

І ще до відправлення автобусу з Одеси я був впевнений, що тур пройде як кажуть НА УРА, адже нашим гідом був Максим Литвинов. Максим - молода, професійна, відкрита людина, котра на 100% знаходиться на своєму місці. В подальшому таку ж саму довіру заслужили й наші водії - Сергій та Володимир. Обидва справжні професіонали, для яких немає перешкод ані на швидкіних автобанах, ані на гірських перевалах, яких зокрема в Албанії - країні гірських орлів, без сумніву, безліч. Варто зауважити, що попри досить тривалі переїзди між Країнами та й взагалі довжину маршруту у понад 3000 км, відстані майже не відчувались, адже ми постійно дивились якісь документальні фільми про 4 країни туру, слухали музику або ж переглядали художні фільми з якісно підготовленої Максимом підбірки:)

Приємно здивували всі чотири країни туру - Румунія, Албанія, Македонія та Болгарія! Адже з однієї сторони вони схожі, з іншої абсолютно відмінні. Особливості розвитку кожної країни, її історіїї, природи, побуту тощо було вдало розкрито якісними екскурсоводами, які з радістю не тільки розказували, але й відповідали на питання, що виникали у групи:)

Обираючи тур мені здавалось, що нам фізично бракуватиме вільного часу. Однак вже з першого дня я зрозумів, що час в турі розплановано так або часу вистачало не тільки на трансфери та екскурсії, але й на вільний час, зокрема для дигустації місцевих страв тої чи іншої країни чи міста та звичайно відпочинку на березі Адріатичного моря:)  

Приємно вразили готелі у столиці Румунії та столиці Болгарії, що дозволило гарно відпочити, як після тривалого переїзду з України так і підготуватись до не менш тривалого трансферу в Україну:)  

Не буду приховувати, що протягом 9 днів, які тривала наша спільна подорож, виникали ті чи інші спірні моменти або ж ситуації, що могли змінити враження про країни, зокрема, однак згаданий вище гід Максим Литвинов максимально швидко намагався їх вирушувати і головне - вирішував.   

Підсумовуючи враження, можу впевнено казати, що я готовий в подальшому подорожувати разом з компанією Аккордтур, як згаданими вище країнами, вивчаючи їх більш ретельно, так й новими напрямками. А зокрема Албанію, як поки що дійсно незвідану туристом країну, яку неможливо відчути, не відвідавши її.    

 
Реклама
Відгуки про інші тури