Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш невдалий вікенд

"Тур перетворився на курс виживання в умовах постійного стресу.Тур не був забезпечений транспортом!!! Гід і туристи стали заручниками безвідповідальності працівників, які забезпечували трансфер в турі. В наслідок цього вся програма туру не виконана."

Відгук туриста Аккорд тур Liudmyla Fedas (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Тур не був забезпечений транспортом, програма виконана на 10%. Туристи були постійно схвильовані, чи буде автобус, чи ні. Були тільки оглядові екскурсії, які заявлені як безкоштовні. Факультативну екскурсію "Казімеж-дві культури, дві релігії"провели на другий день подорожі всім, мабуть, як компенсацію за порушену програму туру, хоча не всі туристи бажали саме цієї екскурсії.

Прага і Відень пролетіли в один день, за браком часу. Ввечері в Відні в 21 годину водії відмовилися везти в Будапешт, через те, що їх робота не була оплачена. Після перемовин керівника групи, водіїв, туристів, звонків рідним додому, в посольство України в Відні, з'явилися гроші. До Будапешта дісталися в 3 години ранку, (Тур без нічних переїздів!)

В Будапешті факультативні екскурсії провели ті, що не були пов'язані з транспортом. У туристів вибору не було!

І тільки в останній день з'явився автобус, який вже повіз нас на Батьківщину. Програма останнього дня була виконана на 50%, в Токай вже не встигали.

У Львів дісталися вчасно, о 24-00 були на вокзалі. В Термінал А вже ніхто не хотів їхати, бо з досвіду подорожі ніхто вже не вірив, що автобуса можна не чекати, і що він привезе вчасно на вокзал, хоча у багатьох потяги відправлялися в 3-30 і вранці наступного дня.

По приїзді додому захворіла. Відпустка, яка була проведена в турі, була стресом і випробуванням для вже не дуже молодого організму.

На теперішній час хочу відшкодування своїх витрат, покарання відповідальних працівників за незабезпечений трансфер туру. Ось така історія...
Реклама
Відгуки про інші тури