Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все з самого початку пiшло НЕ ТАК

"Схожi слова тут вже е або ще будуть, якщо iх не видалять. Очикую принаймнi вибачення((( "

Відгук туриста Аккорд тур Irma254 (Сєверодонецьк) на тур
Поїздка: 19 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Тур "Наш красивий вікенд"863 відправився вчасно19.09.19 у 8-16 з Терміналу А. Львівський автобус довез до

Кракова. Потім з'ясувалося, що цей автобус був неприродним для подорожі, і в Кракова він нас залишив. Нам пообіцяли, що вранці буде автобус, який нас повезе далі, 20.09.19 в Прагу о 7 годинi. Але сталося по іншому.

Подорож відклали до 9-00, нам запропонували додаткову екскурсію по Кракову і діставалися до центру міста з готелю на таксі. Потім знову були перенесення часу від'їзду до Праги, на 12-30, потім на 14-00, далі на 16-00, і поїхали тільки в 18 годин у напрямку Праги на польському автобусі. В готель в Празі дісталися 21.09.19 о 2-00 годині ночі.

Весь час учасники туру

намагалися зв'язатися з оператором "Акорда", але наші всі сигнали ігнорували.

Так як програма туру була вже змінена в наслідок затримки трансферу, то вранці 22.09.19 ми поїхали, замість виїзду до Відня, на метро на оглядову екскурсію по Празі, яка була скорочена, так як час був втрачений в попередні дні.

Але у Відень ми теж виїхали невчасно, довго чекали автобуса, він "заблукав", потім йшли до автобуса на інше місце посадки, тому що водій відмовився їхати забирати групу з обумовленого міста.

Дісталися до Відня о 18-30, коли вже смеркало. Екскурсіїя проходила в темний час доби, що завадило якісному сприйняттю наданної інформації.

Після екскурсії група зібралася в домовлений час до автобусу, зайняли свої місця але з'ясувалося, що "Акорд - тур" не розрахувався з водіями. І туристи групи знову стали заручниками

безвідповідального відношення туроператора до своїх обов'язків. Виїхали з Відня тільки після довготривалих перемовин гіда групи Костянтина, туристів, водіїв, мабуть, і представників Акорду по телефону з нашім гідом. Всі були знервовані, втомлені, телефонували своїм рідним і, навіть в посольство України у Відні, щоб вирішити це питання. Виїхали з Відня пізно ввечері, біля о 23 години, і дісталися до Будапешту о 3 години ночі 23.09.19.

Таким чином наші денні переїзди перетворилися на НІЧНІ, ми спали мало часу, замість позитивних емоцій і приємного відпочинку отримали стреси, моральне, психологічне та фізичне перевантаження.

Наші рідні в Україні теж весь час в хвилюванні, в напруженому стані.

Слід зазначити, що в групі були неповнолітня дитини і багато людей поважного віку, яким нелегко переносити такий режим, який їх виснажує. Багато туристів замовляли тури завчасно, щоб отримати САМЕ ТІ ПОСЛУГИ, які бажали, і які Акорд тур пропонував і гарантував (Тур без нічних переїздів). За браком часу ні одна факультативна екскурсіїя не відбулася. Тур перетворився в квест по витривалості і виживанню.
Реклама
Відгуки про інші тури