Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Амстердам-кохання з першого погляду

"Наша найкраща подорож"

Відгук туриста Аккорд тур Helga  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам… Forever 

З Акордом подорожуємо не вперше. Довго обирали тур, окільки вже багато де були, нам хотілося нових яскравих вражень, і  ми їх отримали  в цьому турі. Поки що, це найкраща наша подорож з Акордом. Завдяки нашому гіду та водіям поїздка пройшла легко та без зайвих стресів. Наш гід - Саша Яровенко, зуміла чітко організувати групу, так що ніхто не губився та не запізнювався. Завдяки цьому за короткий період ми побачили максимум гарних міст та отримали шквал позитивних емоцій. Саша надала багато корисної інформації про екскурсії, тому ми зробити правильний вибір і не розчарувалися. Готелі в турі без нарікань.

Нідерланди - це дивовижна казка.   Амстердам, як дивовижний вулик, що пропах солодко, вулиця червоних ліхтарів зі своїми таємницями,  безліч чарівних каналів та різнобарвних велосипедів: гламурних, простих, з квітами, з пластиковими ящиками та дітьми у візках,  запечені яблука в маленькій кавярні в Утрехті, замок Де Хаар, де просто захотілося пожити, сироварня в Заансе Сханс, де варить сири наша Катя, що давно переїхала з України.    Тур спланований дуже вдало: була можливість подивитись не тільки маленкі затишні містечка та селища, а також великі міста. Ротердам  здивував нас  своєю фантастичною архітектурою, політична столиця Нідерландів -   Гаага, зачарувала  своєю королівською стриманістю та вишуканістю.

Ще запамяталась одна чудова екскурсія -   німецьке місто Бремен, яке вразило нас своєю середньовічною архітектурою, затишними вулицями, тихим двориком, в якому ростуть біблейські рослини, ну, і звичайно, величний Роланд на Ринковій площі ще більше занурив нас в німецьку казку.

Все було просто супер. Нідерланди - це країна, в яку хочеться повертатися.

 

Інші відгуки Helga

Календарь 08.08.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури