Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани ми обовязково повернемось! Чекайте!

"Тур для тих, хто вміє гарно відпочивати:) "

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 18 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні акварелі Балкан…Відпочинок на морі в Албанії

Ось і закінчився відпочинок, а неначе вчора була весела компанія і заворожуючі краєвиди за вікном автобуса. 26 жовтня повернулись до Київа після 10-денного туру. Але давайте все по черзі...

17.09.2019 року у величній мамі-Одесі почалась наша подорож. Перший день - день переїздів та перетину кордонів. Заселення було пізнє у дуже класний готель в Бухаресті. Наступний день був присвячений столиці Румунії... З самого ранку почалась екскурсія по Бухаресту, протягом якої гід розповідав про історію міста та різні цікавинки. Після екскурсії мали вдостать вільного часу, щоб насолодитись красою міста... Будинок Парламенту важко забути - поєднані між собою велич та краса, що заворожують. Близько 7 години вечора група сіла в автобув та помандрувала до Голема, переїзд був нічним, але перенесли його нормально;).. головне правильно підготуватись!))

Наступного  дня, після перетину кордону з Македонією, за вікном автобуса відкрилась неймовірна краса: краса гір, струмків, неймовірної природи, яка ще не понівечена людиною... подих захоплювало! Албанія зустріла не менш гарними краєвидами  - це щось неймовірне, варте, щоб цим насолодитись. По приїзду в готель, звісно, в першу чергу ми побігли до моря. Хоч і середина вересня, але температура води була досить гарною + 24, що не могло не радувати, тому купальний сезон був продовжений та закритий успішно. На четвертий день перебування в Големі погода зіпсувалась, тому було прийнято командне рішення не сидіти в номерах, а відвідати Дуррес, який від Голема кілометрах у 15. Дістатись виявилось не так просто, адже потрібно робити пересадку, але реально). Доречі, з Дурреса до Тирани, столиці Албанії,   години півтори на автобусі.

Дуррес - з цікавинок там можна побачити набережну, амфітеатр, вежу та центр міста, який, на мій погляд, є найцікавішим обєктом. В архітектурі міста гармонійно поєднуються мусульманські мечеті та сучайний колорит навколо. Вдосталь нагулявшись, до 4 години повернулись в Голем, адже погода ще більш зіпсувалась та маршрутні таксі ходять до 6 вечора.  

Наступного дня Скопє нас зустріло дощем, тому екскурсія була автобусна, але це не завадило насолодитись пейзажами пострадянського міста та послухати історію про нього. Був вільний час у торгівельному центрі, де можна купити продукти на дорогу та сувеніри. Доречі, у Скопє є памятник Тарасу Григоровичу Шевченку!)

Останнім містом, яке ми відвідали була Софія - столиця Болгарії. Як на мене, після побаченої природи Македонії та Албанії, пострадянська столиця виглядала сіренько, але достойно.

Хто ще вагається їхати чи ні: ЇХАТИ І ОДНОЗНАЧНО, навіть якщо треба помінятись на роботі, чи-то позичити кошти, чи немає компанії і тд... Враження неймовірні!

Нам пощастило познайомитись з крутими людьми, тому відпочинок був в рази приємніший, цікавіший і, часом, екстремальнішим! Дякую вам, сонечка, за компанію!

Дякую Аккорду за вдало скомпонований тур. Окрема подяка гіду Максу Літвінову, який професійно виконав всі покладені на нього обовязки, був тактовним та толерантим, всі питання вдавалось вирішити. Ну і звісно не можу не сказати про наших водіїв: Сержик та Вова  - ви водії-професіонали, майстерність з якою ви керували транспортом на вищому рівні (особливо враховуючи те, що значна частина дороги була через гори). Ну і звичайно, Антоніні Анатоліївні привіт - позитив цієї жіночки підносив настрій всю дорогу! Отаких туристів побільше б)

До зустрічі, Балкани!

 

 

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури