Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова романтична подорож

"Думка про подорож з'явилась в нас спонтанно і вже через тиждень ми сиділи в комфортабельному автобусі і від'їджали від Терміналу-А зі Львову."

Відгук туриста Аккорд тур Tdv777 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французька для початківців Париж+ Діснейленд

Це була дуже цікава та насичена враженнями подорож, за тиждень отримано вражень, більше ніж за рік. Нічні переїзди в цій подорожі дозволили з'єкономити час на прогулянки містом, а вміле керівництво куратора Ірини дозволило безтурботно провести цей чудовий час в чужих країнах. Окрема подяка водіям туру, які часом робили неймовірні речі, вирулюючи маленькими вуличками переповних міст, завдяки їх професіоналізму нам довелось уникнути всіляких неприємних ситуацій, що могли б статись.

Позитивні моменти подорожі:

1. За невеликі гроші отримуєш тиждень незабутніх вражень, за один тиждень побачити стільки країн, відчути їх різне життя і спробувати кухню. Це набагато більше ніж витрачені гроші на тур.

2. Автобусний тур дозволив почати екскурсію країною вже з дороги. Проїджаючи невеликими містами бачити побут та життя простих людей, далеких від туристичного центру. З літака такого не побачити!

3. Вдало підібрані тури і гіди. Дійсно, не все можна побачити очима. Деякі моменти треба знати, щоб оцінити та отримати захоплення, інакше просто пройдеш повз.

4. Окрім гідів дуже багато цікавої інформації надала наш куратор в автобусі про кожну країну. Це були скоріше дрібнички, лайф-хаки, проте корисні, особливо коли вперше в країні. Також тематичні фільми в дорозі дозволяли забути про довгі переїзди.

Негативні моменти подорожі (Нажаль без них теж нікуди)

1. Наша ментальність. Беручи автобусний тур ви маєте розуміти, що з вами поїдуть ще 30 людей з України, які мають свої ціності і погляди. Стало неприємним відкриття, що деякі особи вважають, що купляючи тур, вони купляють рабів у вигляді куратора та водіїв. І ці "раби" мають їм догоджати, виносити за них їх же мусор та зупиняти автобус кожну годину на туалет/кофе. Люди, розраховуйте що це автобусний тур і тут зупинки кожні 3-3,5 годину і все за графіком. Особливо порадувала заява, що куратор має мати магічні властивості передбачати пробки та розганяти дощ))

2. Як я казав вище нічні переїзди дають змогу не витрачати дорогоцінний денний час на переїзд, але спати в автобусі це не для всіх. Єдине, що добре, що не було двох ночей поспіль в автобусі, тобто від автобуса був відпочинок у трьох готелях.

Та попри всі негаразди, ця подорож виявилась неймовірно крутою! Ні погода, яка постійно мінялась, ні особи, вічно незадоволені комфортом/куратором/цінами/погодою не стали завадою, щоб побачити всю красу міст, та опинитись там вчасно. Особливу подяку висловлюю Ірині Петраш за те, що зуміла виконати всі цілі подорожі, зробити з нас, хоч на маленький час, єдину родину, та вчасно доставити на наші поїзди.

P. S. замовляйте квитки на зворотній поїзд на 3 години пізніше вказаної дати прибуття, вдже кордон це завжди непередбачуване місце і краще почекати пару годин на вокзалі чи в кафе, ніж пропустити поїзд, через затримку на кордоні.

Реклама
Відгуки про інші тури