Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вперше у турі Європою

"Тур вийшов досить неординарним, насичений цікавими подіями. Самі екскурсії по містах максимально відкрили нам дух і життя місцевих людей, було побачено багато неймовірних місць. "

Відгук туриста Аккорд тур Viktoria (Львів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 02 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Початок склався позитивно - після знайомства з привітним персоналом.

Тур вийшов досить неординарним, насичений цікавими подіями. Самі екскурсії по містах максимально відкрили нам дух і життя місцевих людей, було побачено багато неймовірних місць.

Можу відмітити, що такий насичений і незабутній тур влаштував наш керівник групи Валентин Олексишин. Він максимально старався подати все цікаво і весело.

Кожне з міст (Будапешт, Відень, Париж, Зальцбург) особливе посвоєму і порівнювати їх просто неможливо. Але для мене, любительки гір і природи, найбільше враження склала поздка у Зальцбург, а саме екскурсія на озера. Краса неймовірна, після міст в яких вирує життя - це місце повне затишку, в яке хочеться повернутися знову або навіть просто не залишати його! Раджу всім відвідати.

Тому вражень після туру море.

І звичайно хороша компанія людей, відповідальний наш керівник групи, Париж і бутилочка шампанського створили святковий настрій.
Реклама
Відгуки про інші тури