Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова поїздка до НІмеччини

"Поїздка видалась просто неймовірною, майже індивідуальний тур, адже в групі набралось 15 туристів."

Відгук туриста Аккорд тур Волк (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!

В терміналі знову був ажіотаж, адже у цей день виїздили 86 автобусів.. Тому всередину я, навіть, не намагалась потрапити. Першою прибігла на посадку і познайомилась з керівником групи Андрієм Процикевичем. Оскільки група була невеличка, зібрались і виїхали ми вчасно, наскільки це було можливо, бо підїзд до Терміалу А був наглухо перекритий туристичними автобусами і трансферамию Останні висажували туристів майже на трасі чи на повороті до комплексу і все це о шостій ранку і під дощем. Їхали через Угорщину і на кордоні простояли якихось дві-дві з половиною години. Вечірня екскурсія на короблаку по Будапешту, одна з моїх найулюбленіших. Кожного разу можна вікдрити для себе щось новеньке і це круто. Наступного дня в нас був вільний часв Будапешті. Особисто я вирішила прогулятись сама по знайомим місцям та зайти в улюблену кафешку. Далі ми поїхали підкорювати НІмецькі палаци. Неймовірно пощастило з Екскурсоводом Ольгою. Вона розповідала багато цікавих фактів та історій, навіть, коли ми просто їхали до місця призначення. Видно, що людина закохана у свою роботу і це радувало око.

Сталась прикра помилка у Ліндерхофі. На касі помилились і замість російськомовного гіда нам трапився англомовний, але це не зіпсувало мого враження від палацу. Цікава історія, нереальної краси зали та парку навколо.

Завдяки нашим водіям та Андрію ми скрізь встигали вчасно, завжди залишався вільний час. Всю організаційну інформацію наш керівник надавав чотко і нагадував по кілька разів, допомагав і радив куди сходити і що подивитись. Тому поїздка вийшла просто чудовою, тільки позитивні враження. Шкода, що дуже складно у наступних поїздках попстати на керівника групи з яким вже їздив.

Інші відгуки Волк

Календарь 22.07.2017 - відгук на тур Літній світ – Болгарія!!! (13 днів)
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури