Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Насправді щасливий відпочинок!

"Це моя перша подорож закордон і вона перевищила всі мої очікування! Не могла визначитись що я хочу побачити в своєму першому турі- чудесну природу чи бомбезну архітектуру... І Вуа-ля, 2 в 1! я просто в захваті і хочу ще!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Джулька (Рівне) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 24 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

По приїзду в Львів я перестала непокоїтись про поїздку, так як Акорд-тур подбав про все за мене: все чітко, організовано та зрозуміло і.... турботливо! Так, є впевненість що про тебе подбають, підкажуть та допоможуть (нагадаю це для мене вперше). Отож, першого дня ми приїхали в Будапешт, годинку прогулялись (наперед знала куди хочу піти), далі нам провели ознайомчу екскурсію по місту і от вже стемніло. Почалась просто магія! Я не вірила своїм очам що бачу таку красу на власні очі, ми ще прокатались на кораблику по Дунаю (супер екскурсія тривалістю 40 + хв.) і це було неймовірно, саме таким - нічним, я й запам'ялала це місто. Другого дня всі туристи забажали оминути столицю Хорватії і після обіду ми опинились на березі Адріатичного моря. Дорогою ж до моря не відривались від вікна автобуса - краєвиди такі, що подих захоплювало, хотілось дивитись і дивитись! Жили в Нові-Вінодольські в 4-зірковому готелі, який тягне на всі 5, а то й 6 зірочок! Харчування таке, що й без обіду ми не були голодні. Третього дня на водопади не поїхали, так як у нас була бюджетна поїздка, і не пошкодували. В містечку ми з самого ранку засмагали на пляжі, купались в прозорому морі, гуляли по набережній, по містечку... і там виявилось було на що подивитись!!! Такі прекрасніі гори навколо! За час у Нові-Вінодольські ми і відпочили, і сповна насолодитись Хорватією у всій її красі! Останнього дня знову погуляли вулицями Будапешту кілька годин і втомлені та щасливі поїхали додому.

Загалом, автобус був комфрнтий, спали півдороги), гід Яна терпляча, зібрана, толерантна до примхливих туристів, всі готелі чисті, охайні, комофртні, з вай-фаєм. Ми вивчили програму туру наперед, тому знали приблизно скільки буде часу займати дорога; скільки треба брати з собою їжі аби не бути голодними; завантажили офлайн карти і відмітили для себе місця, які б ми хотіли відвідати. Отож, до кожної поїздки головне - підготуватись і тоді час буде використаний по максимуму корисно. Після подорожі лишились виключно хороші та щасливі спогади, адже я вперше побачила таку архітектуру і краєвиди. Я відкрила для себе Хорватію) і щодня мрію про подальші поїздки з акордом в Європу!
Реклама
Відгуки про інші тури