Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Душевний вікенд

"Спочатку було тяжко, але потім повертатись в Україну ніхто не хотів. )))"

Відгук туриста Аккорд тур umter (Рівне) на тур
Поїздка: 04 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Мій перший тур з Аккордом...

Всі друзі та знайомі відмовляли, казали тяжко, я, зі своєю комплекцією просто фізично не зможу його витримати... але, на диво, було досить комфортно та не напряжно. )))

Але про все по трішки та в порядку черги. ;)

Виїзд.

Як і обіцяно мав бути в 06.18, але чекали чотирьох мандрівників, які сплутали "Термінал А" з терміналом аеропорту. Все б нічого, але виїхали на 25 хвилин пізніше, що вартувало нам додаткових п'ять годин на кордоні, та ще й польські дрогові поліцаї тримали нас майже дві години відразу за кордоном доки перевіряли "тахо-шайби" за останнії 28 днів... трясця їм! Краків нам тільки снився... (((

На щастя, це були найгірші моменти в поїздці!

Вся подальша подорож проходила в чіткому графіку та без жодних форс-мажорів.

Гід.

Пан Юрій... мегапозитивний чолов'яга, з прекрасним почуттям гумору, компанійський, веселий та в міру строгий. З ним сумувати не приходилось! Його розповіді під час переїздів, коментарі та організація "санітарних зупинок" завжди були влучними та вчасними. Так тримати!!!

Автобус та водії.

Бачивший види Неоплан, але при цьому досить ще в непоганому технічному стані... жодного разу не підвів, за що йому величезне дякую! ))) Водії - спеціалісти своєї справи, професіонали, роботу виконували чітко та без зауважень. Чого тільки варті їхні маневри тісними вуличками Праги, коли здається, що ось-ось зачепимо припарковану "бляху". )))

Готелі.

На диво майже шикарні! Гарні та комфортні номери, м'які матраци, чудовий сніданок. Рекомендую!

Столиці.

Тут без коментарів.... краса та велич! Це треба бачити своїми очима...

Екскурсії.

От тут палка з двома кінцями... наче і цікаво, але в великому гурті майже нічого не чути. Запам'яталась тільки екскурсія у Відні, коли кожен отримав індивідуальні навушники, та екскурсія в Будапешті, на кораблику, з безлімітним шампанським. І не завдяки шампанському, а саме завдяки вечірньому Будапешту... неймовірне місто!!!

Підведу підсумок: маєте можливість та бажання - обов'яково поїдьте, не пошкодуєте... трішки "галопом по Європах", але за відсутності власного авто для першого враження більше ніж достатньо.

Дякую Аккорду за чудову екскурсі. Окреме дякую Nadia Kostyra за допомогу в організацію туру.

До нових зустрічей!
Реклама
Відгуки про інші тури