Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поради бувалого

"Нашому туру було "пороблено" з самого початку. 669 - я подумала - 9 це перевернута 6, а як корабель назвеш, так і попливе. В результаті ми простояли на кордоні 9 годин....Шановні організатори турів! Є багато хороших циферок! "

Відгук туриста Аккорд тур Лана (Золочів) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрети смаку: вся Швейцарія + Зальцбург та Відень!!!

Отже, тур неймовірний по насиченості та красі, від якої інколи просто перехоплювало дух! Враження незабутні! Казкові пейзажі, нереальні місця, дивовижна архітектура міст, та їх цікава історія. Ми занурились у світ ексцентричної Сісі, та великого Моцарта, аскетичних реформаторів-протестантів, та надзвичайно працелюбних людей!

Але..... Дорогі туристи! Замовляючи дану поїздку, врахуйте, будь ласка, кілометраж, тобто відстань між містами. Дуже багато часу ми провели в автобусі, довгі переїзди, пізнє заселення в готель, інколи о 1 ночі. А ще затримка на кордоні нас вибила з графіку. Гарантовані екскурсії по основних містах — це воістину галопом по Європі! Існує таке поняття, як відстій автобусу мінімум 9 годин. От цей мінімум ми й проводили в готелі (поселення, душ, сон, сніданок, виселення). У нас з чоловіком на сон припадало в середньому 6 годин. Мало. Щастить тому, хто може  досипатив автобусі. Я не можу, на жаль.

Тому, шановний Акорд! Додайте, будь ласка, до цього туру ще одну добу! Тоді, можливо, вистачить часу і на обіцяні екскурсії та повноцінний відпочинок.

Прямуючи на довгоочікувану екскурсію по Швейцарській рив'єрі, ми попали в затор на 5 годин! Наша карма спрацювала знов, ми повернулись в готель. Затор на трасі був викликаний аварією.

І тут честь і хвала нашому керівнику групи, нашій чудовій Ірині Кияшко, яка таки зранку показала нам Рив'єру з французького боку по дорозі на Берн. Ірині окреме велике дякую за компетентність, чуйність та абсолютний позитив. Попри деяке невдоволення окремих туристів, жодного разу не було ніяких конфліктів, все вирішувалось тихо мирно. Іринка на своєму місці, молодець!

Дякуємо також чудовим водіям, які віртуозно возили нас всі ці дні. Браво, хлопці! Ви найкращі!

І ще трішки про самі готелі. Брно зустрів 4-зірковим готелем та чудовим різноманітним сніданком. Тіроль розчарував дірчастими простирадлами, непривітним персоналом та скупою їжею, хоча все це компенсувалось неймовірним краєвидом на засніжені Альпи. Французький готель В&В новенький, та дуже мінімалістичний, але з бомбезними круасанами! Та непоганий готель в Угорщині, простенький сніданок. Та готелі можуть змінюватися. А от сам тур залишиться таким же пізнавально насиченим.

Отже, загалом, ми залишились задоволеними. Це наша третя поїздка з Акордом))) Бажаємо вам процвітання! І враховуйте, будь ласка, наші побажання! До нових зустрічей! (По секрету — плануємо Трансільванію)
Реклама
Відгуки про інші тури