Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії мають здатність здійснюватись!!

"Цей тур не для пасивних туристів,не для тих тих,хто сподівався біля кожної величної будівлі провести пів дня,я б охарактеризувала цей тур,як ознайомчий,щоб потім повернутись для ближчого знайомства"

Відгук туриста Аккорд тур Ляна (Кам
ще
6
фото
Поїздка: 18 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

Як загальний настрій туру та атмосфера у колективі залежить від супроводжуючого гіда і нашій групі в цьому плані дуже повезло. Сашка Железняк на своєму місці, крута, легка в розмові (з людьми різної вікової категорії) людина, якій в подорожі можна довіритись повністю.

Один мінус для мене в цій подорожі-час. Його завжди чомусь так мало, навіть 14 год в Парижі пролетіли, наче година, лише ноги, після пройдених 20км розуміли наскільки довгий день.

Дрезден-це любов, німецькі порядки та закони - це любов, ціни приємно здивували, поєднання минулого і сучасного.... Однозначно варто повернутись. Але ж основною цілюю був Париж!!! Це казка наяву: нічні вогні, берег Сени, французька музика і вино і ця красуня у вогнях, яка в кількох метрах від тебе. Недарма ж кажуть: побачити Париж  і вмерти. Але ми продовжили нашу подорож в Прагу. Прага - компактне, кольорове містечко з казки. Рекомендую бов'язково відвідати екскурсію на кораблику по Влтаві.

Нехай хоч всі ночі будуть в автобусі, якщо ти не

встигаєш переводити дух від емоцій і вражень, ніякої втоми чи дискомфорту не відчується.

Це перша, але точно не остання подорож.... Дякую вам за грандіозний початок.
Реклама
Відгуки про інші тури