Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ніколи не пізно втілити мрії про Італію і Рим!

"Насичений тур, який дає змогу побачити по максимуму за доступну ціну "

Відгук туриста Аккорд тур Bojko_o (Львів) на тур
Поїздка: 18 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Пройшло майже два місяці після туру, а в голові досі море вражень від побаченого. Тур бронювали одні з перших  майже за пів року до виїзду, тому ціна була приваблива і хороші місця в автобусі. Відразу були ознайомлені менеджером з програмою туру і різними моментами, які для частини туристів чомусь були не очікувані (оплата транспорту в Римі та Флоренції, наявність міських податків в готелях, доплата за навушники, ну і головне відстані між містами та тривалість переїздів), тому відразу налаштувались на позитив і озброївшись потрібною інформацією чекали початку мандрівки.

Виїзд о 2.30 це хороший варіант - попри довге стояння на кордоні ми таки змогли побачити Будапешт у перший день, а частина групи ще й на кораблику встигла покататись.

В Любляні гуляли самостійно, дегустували місцеві смаколики, милувались містом.  

Флоренція і Рим це неймовірна краса, ну і перлина - Венеція. В кожному місті було шось своє, особливе, тому не берусь їх порівнювати.

Цікава екскурсія у Ватиканські музеї і собор - однозначно рекомендую!

В останній день туру просто виспались і гарно поснідавши поїхали в сторону кордону.  

По маршруту всі готелі були хороші, з пристойними сніданками, чистими рушниками і постіллю.

Хороші екскурсоводи в містах, гарно складена програма. Вправні водії, завдяки яким всю поїздку почувались спокійно та безпевно, хороший зручний автобус, хороша дружня група.  

Ну і звісно важлива складова таких подорожей - супроводжуючий гід. Нам в цьому питанні дуже пощастило - з нами була Надя Кошель, яка відмінно знала маршрут, розказувала багато корисного і цікавого про міста і країни, підказувала де поїсти і що купити, яка з усіма знаходила спільну мову, пильнувала, щоб ніхто не згубився, все чітко і ясно пояснювала. Словом професіонал, що любить свою роботу!  

Зазначу, що їздила в подорож зі знайомою, ми "дівчата" не молоді, пенсіонерки, але якщо гарно спланована програма, хороший гід і вправні водії, то все буде добре! Ми туром задоволені, щиро дякуємо "Аккорду" за гарну подорож, і сподіваємось що поїдемо з Вами ще!  
Реклама
Відгуки про інші тури