Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неперевершений тур!!!!

"Тур був неперевершеним!!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

З шостого по дванадцяте жовтня 2019 року їздила в тур "Яскравий БеНіЛюкс"!!!

Давно мріяла побувати в цьому регіоні, побачити і відчути особливість і оригінальність цієї частини Європи. І моя мрія збулася)))

Ці три країни: Нідерланди, Бельгія і Люксембург вони зовсім різні, неповторні, індивідуально красиві і особливі. Що їх поєднує особисто для мене - це атмосфера минулого і позаминулого століття! Особливо яскраво це переживалося в невеличких містах, куди ми виїжджали. Такі як Заансе Схан, Волендам, Гааг та Делф у Нідерландах, Гент і Брюгге у Бельгії, ну і сам Люксембург.

Поїздка була дуже насиченою і інформацією і реально казковими картинками. Хотілося все запам"ятати і зафіксувати в пам"яті, хоча б телефону чи фотоапарату))

Особлива вдячність керівнику групи Мар"яні Крупняк. Незважаючи на її зовсім юний вік, вона зуміла організувати і об"єднати нас, 43 людини так, що не було жодних запізнень чи курйозів під час поїздки. Всі питання вирішувалися швидко і максимально ефективно, і ціль її старань була лише одна: щоб ми могли по максимуму побачити і почути в цій подорожі.

А також шофери-аси своєї справи, це пан Юрій і пан Орест. Вони справді великі молоці)))

До нових подорожей з "Акорд тур"!!!)))
Реклама
Відгуки про інші тури