Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найщасливіший тиждень в моєму житті

"Перша подорож на автобусі, але то було неймовірно"

Відгук туриста Аккорд тур Vitalii Tymchenko  (Харків) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 28 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур На одному диханні: Мюнхен, Цюріх, Венеція

Зі львовского залізничного вокзалу забрав нас трансфер. На терміналі А було битком людей, присісти ніде. На 7 годину ранку 24 автобусы на паркові, але були ще, які не в містились. Тур 28 вересня стартував о 7-30. о 8-30 були на иаможні. О 11-05 виїхали з неї. Але час промайнув дуже швидко, хтозь бігав у дютіфрі, хтось курив, відпочивав.

Десь о 14 були у Кракові, хто на єкскурсія, хто сам по місту. Мы з братом сами пішли, нагулялись. Десь о 16-30 виїхали на ночівлю у Прагу. 0 12 ночі заселились. Майже всі пішли спати, але ми втрьох пішли гуляти по нічній Празі. Замовили убер від готелю до карлов ого мосту (160 грн десь). Зайшли в 2 паби, по келиху чеського та по нічних пустих вуличках, дуже атмосферно. Так що якщо бажаєте + одне місто-раджу, поспите у автобусі.

Далі переїзд до Мюнхена. Десь у обід у Мюнхені. Обзорна екскурсія з місцевим екскурсоводом.

Поки хтось нпюа єкскурсія мы пішли гуляти по місту. Зайшли в Хофбройхаус паб по келиху. Далі пішки 2,5 км до октобер фест, зайшли, відмітили ь і обратно. Бо вільного часу обмаль. Далі ночівля у австрійських альпах. Встали на годину раніше і пішли по містечку фоткати гори.

Сніданки усюди шведські столи. Звичайний сніданок, яешні, омлети, нарізки, каші, виписки, мюслі. У усіх 3х готелях я нахдався, що на день хватало, хоча я їм завжди багато.

Далі гірські серпантин, пейзажі бомбезні, Цюріх єкскурсія та одразу до Люцерна поїхали (взяв додаткову за порадою нашого керівника групи). Я дуже радий, шо поїхав на цю єкскурсія. Цюріх і Люцерн схожі, але останній більш туристичний, є де побродити, познімати.

Далі переїзд до готелю у Італію

Всі готелі пристойні, але у альпах кращий за рахунок виду з вікна.

Нічний переїзд. Все норм, нічого складного. Весь тур зупинки на туалет кожні 3 години десь. Тільки в Італії платний, усюди безкоштовні. Керівник підказувала де можна у туалет сходити і де що треба було дізнатись.

Далі переїзд до Венеції. Трансфер. З кожним містом мії враження просто зашкалювали. В це місто я закохався. Обов'язково повернуся. Зтоваришувались декілька людей. Побродили по місту, на гондолах покатались. Неподалік площі сан-марко на 1 поверсі готелю знайшли бар. Там працю наш співвітчизник "святий Юрій" якийппричащав ааперолем. Спробували італійську піццу. Погуляли. Благо у Венеції вільного часу вдосталь.

Вражень просто не описати.

Далі Будапешт, Егер, гуляш з вином. Смачно.

Повернулись до Львова о 12 ночі

Окрема величезна подяка нашому керівнику Марічці Тимків. Її дипломатичність, доброта, уважність, забота були з нами увесь тур. Її, здається, незамітний вклад робив нашу подорож легкою і чарівною. Подборка музики у автобусі, фільмів ідеальна, ненапряжка, треки під кожну країну.

Чи поїду ще - обов'язково! Хоч на цей хоч інщі тури. Якщо буду їхати, то керівником групи щоб був тільки наш - Марія Тимків. Величезне людське спасибі їй, водіям за комфортний відпочинок. У кінці поїздки ми усім автобусом аплодували.

Один мінус - у автобусі нема розеток. Гаджети заряджати у кафе чи готелях. Беріть павербанки. Можливо в нас в автобусі тільки так, можливо ні, не скажу. Хоча-б пару розеток хоч для прикурювача треба б зробити. Або юсб - це ще краще. По черзі заряджались би. Ну це як по мені.

Тур 186.28 вересня 2019.

Як змонтую відео, то викладати буду на цей канал https: //www. youtube. com/channel/UCIH6O1j8LpPIbCmTsPPEORg

Або фб https: //www. facebook. com/VitaliiTymchenko
Реклама
Відгуки про інші тури