Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Багато спогад подарував нам Аккорд

"З Аккорд-туром вже подорожуємо не вперше та вперше захотілося залишити відгук після прочитаних вражень туристів, що їздили в цей тур."

Відгук туриста Аккорд тур Boy (Львів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 20 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Щасливе сомбреро! Барселона, Ніца і Венеція!

Великий плюс туру, що не було жодного нічного переїзду, тому, навіть, після п"яти-шести годинного перебування в автобусі втоми не відчували, бо відпочивали у затишних готелях, з повноцінними і різноманітними сніданками. (за вийнятком готель у Будапештi).

Велика подяка керівнику групи Наталi, яка із самого початку туру повідомила про щоденні переїзди в кілометрах і про погодинне перебування у кожному із міст. Тому був приємно здивован, коли гiд давала нам багато вільного часу (раніше зазначено було менше), щоб ми могли більше побачити. Так, розумію, що і в Цюрiху, і в Мюнхенi і в Будапештi було мало часу та це було прописано спочатку в турі і це зовсім не залежало від керівника групи, можливо, слід переглянути сам маршрут, щоб збільшити години перебування в цих містах. Відеоматеріали вона теж підібрала вдало, чергуючи фільми як і художні, так і фільми про про країни, про пам"ятки архітектури.. До кожного туриста відносилася з розумінням, досить енергійна і інтелектуально розвинена особистість! То ж раді будемо бачити Наталю і в іншому турі.

Також велика подяка і водіям, котрі 5500 км провезли нас без "пригод"на трасі, на автобанах рухалися з тією швидкісю, що була дозволена правилами руху! (про це також було повідомлено на початку туру) Завдяки пунктуальності туристів, водіїв і керівника групи ми приїздили завжди вчасно, встигали на зупинках і поїсти.

Міста які ми відвідували: Мюнхен, Фігейрас, Барселона, Ніцца, Кани, Венецiя, а також мальовничі краєвиди Альп. За цих десять днів можна багато всього нового і цікавого побачити. Для Барселони було два з половиною дні. Екскурсії були сплановані так що один день туристи мали вільний і можна було самостійно дослідити Барселону (вірніше спробувати дослідити, бо для самої Барселони і два тижні було б замало). В інших містах були оглядові екскурсії і трошки вільного часу. Для ознайомлення з містом ідеально.

Розписувати все не має сенсу, готелі були як дуже хороші так і один дуже поганий. Так дорога довга, але нею теж було багато цікавого. Але це все не впливає на настрій від поїздки.

Якщо хтось хоче подивитися оглядово Барселону - то цей тур для Вас, мабуть найкращий з усіх варіантів на Барселону. Бронюйте, їдьте і отримуйте задоволення - не пошкодуєте)))

Реклама
Відгуки про інші тури